Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dvouletá holčička se ztratila mámě v dětském centru: „Znásilnili ji!“ obávala se policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Aktualizováno -
3. srpna 2020
21:11
Autor: jel - 
3. srpna 2020
20:19

Malé děvčátko bylo minulou sobotu dopoledne se svou maminkou v dětském centru v australském Sydney. Máma svou holčičku v jednu chvíli ztratila a když se s ní pak zase shledala, byla dívenka zraněná.

„Když bylo dítě nalezeno, bylo dost zoufalé a my se obáváme toho nejhoršího,“ řekl pro 9 News detektiv John Kerlatec. „Zranění dívenky byla dost závažná na to, abychom se případem zabývali,“ uvedl s tím, že holčička byla převezena do nemocnice.

Mamince se holčička ztratila v sobotu dopoledne, později byla nalezena náhodnou návštěvnicí centra. Zoufalé dítě bylo nalezeno asi o půl jedné a bohužel se ukázalo, že bylo zřejmě znásilněno. „Pracujeme se zaměstnanci centra a snažíme se dostat k záznamům z bezpečnostních kamer, které by nám mohly říct víc,“ řekl Kerlatec.

Australská policie i zdravotníci se s ohledem na charakter zranění obávali nejhoršího, jak ale vyšlo najevo v pozdějších dnech, dívka si mohla ublížit i sama během hry.

„V návaznosti na kontrolu záběrů průmyslových kamer a forenzní vyšetření, žádné důvody v této chvíli nepotvrzují prvotní zprávy o tom, že v herním centru došlo k sexuálnímu deliktu,“ potvrdil podle serveru ABC News mluvčí tamní policie.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání