Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladičkou dívku ve sprše náhle překvapila bolest: To co následovalo, byl pro ni šok!

Autor: jel - 
22. dubna 2020
21:42

Amber Smithová (18) z australského Queenslandu má za sebou hodně neobvyklý zážitek. Když si šla totiž minulou středu dát sprchu, překvapily ji nečekané bolesti! Přestože dívka nic netušila, byla těhotná a za pouhých deset minut porodila zdravého chlapečka!

„Měla jsem trochu větší břicho, ale myslela jsem si, že je to jenom z jídla,“ řekla Amber australské televizi Channel 9. Údajně ji v osudný den ráno trochu bolela hlava a když se potom sprchovala, dostala šílené bolesti. „Když přišly kontrakce, vykřikla jsem na celé kolo,“ popisuje novopečená maminka.

Na pomoc jí přiběhl její snoubenec Braidon Woods. Na to, aby volal záchranku, však nebyl čas. Musel své přítelkyni s porodem pomoci sám, naštěstí byl krátký. Malý Cooper Allen-Robert Woods se totiž narodil za pouhých deset minut.

„Běžely mi hlavou otázky jako, je to vůbec skutečné? Není to sen? Nespím?“ říká mladý otec Braidon a dodává, že když přiběhl do koupelny, Amber mu řekla, že asi rodí a on uviděl hlavičku svého syna. „Šel jsem se podívat, co se děje a viděl jsem hlavu svého dítěte,“ vypráví o zážitku, na který určitě nikdy nezapomene.

Zobrazit celou diskusi