Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Karin probudila silná bolest břicha: Lékaři jí řekli, že je těhotná a počtvrté rodí!

Autor: rc - 
20. dubna 2020
16:44

Američanka Karin Fortwanglerová se probudila s obrovskými bolestmi břicha. Když dorazila do nemocnice, lékaři jí oznámili, že rodí! O dvacet minut později Karin, která s manželem Adamem vychovává již tři děti, porodila zdravou holčičku!  O tom, že je těhotná, ovšem celou dobu neměla ani tušení!

Koncem března se Karin Fortwanglerová, která s rodinou žije v americkém městě Audubon v Pennsylvánii, probudila s palčivými bolestmi v břiše. „Můj manžel vstával do práce, tak jsem mu řekla: ,budeš si myslet, že jsem se zbláznila, ale myslím si, že rodím,'“ vzpomínala na osudné ráno Karin podle portálu Metro. Manželé se proto rozhodli jet okamžitě do nemocnice, kde ji poslali na ultrazvuk. „Téměř ihned, jak mi položili na břicho ultrazvukovou sondu, řekli: Jo! Je tam dítě!“ vzpomínala na to velké překvapení Karin.

Ani ne dvacet minut poté, co si vyslechla šťastnou novinu, porodila zdravou holčičku, kterou s manželem pojmenovali Katherine. „Pravděpodobně jsem měla v srpnu ranní nevolnosti, ale moje dítě bylo nemocné v tutéž dobu, takže jsem si myslela, že jsem to chytila taky,“ uvedla s tím, že neměla tušení, že by mohla být v jiném stavu.

„Byla jsem často unavená, ale mám tři děti, a tak jsem v jednom kole. Neměla jsem menstruaci, ale v lednu jsem stále kojila, takže to bylo normální. Nehlídala jsem si váhu, ale moje oblečení mi stále sedělo, ačkoliv mi bylo poslední dobou těsnější, ale nic šíleného,“ dodala Karin.

Navzdory tomu, že holčička přišla na svět tak náhle, narodila se zdravá. „Měli jsme na sále hodně doktorů, jelikož se obávali, aby dítě bylo dobře vyvinuté, protože byla maličká a protože jsem neměla tušení o těhotenství, takže neměli žádné informace, jestli je zdravá,“ uvedla potěšená maminka.  

Ačkoliv si svou malou dcerku okamžitě zamilovala, stále se nemůže vzpamatovat z toho, že má další miminko. Rodiče nyní musí upravit dům, a hlavně koupit nové auto, aby tam naskládali všechny potomky. V době koronaviru navíc je pro ně složitější sehnat potřebné věci jako plenky a další hygienické potřeby. „Nejtěžší bylo sehnat plíny a vlhčené ubrousky. Kvůli viru lidé shromažďují věci,“ uvedla Karin s tím, že díky kamarádům a kolegyním se jí nakonec do začátku podařilo vše potřebné získat.

Gretka ( 24. dubna 2020 16:02 )

To jsou zase kecy, kdo ještě nerodil ten uvěří, já teda néé.

debilek_z_redakce ( 21. dubna 2020 05:35 )

Její výraz úplně tupý krávy vypovídá o všem 😂

hasickajana ( 20. dubna 2020 19:00 )

dvoumetrákovým se to stává běžně
dítě se sádlem neprokope a oblečení velikosti stanu taky těsné být nemůže

Zobrazit celou diskusi