Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Lili mu prý do pusy rum a kopali do něj! „Psychopat“ Bejr promluvil o smrti slavného bezdomovce Majsnera

Autor: rc - 
3. července 2020
05:20

V polovině června zemřel bezdomovec Miroslav Švanda, kterému se říkalo Majsner. Nejslavnější bezdomovec Česka měl zemřít na udušení. Ovšem podle Majsnerova kamaráda, youtubera Aleše Bejra měla jeho smrti předcházet potyčka!

Švanda zvaný Majsner byl považován za nejslavnějšího českého bezdomovce, jehož svými videy proslavil youtuber Aleš Bejr. Právě kontroverzní youtuber popsal poslední chvíle bezdomovce, který měl zemřít poté, co se zastal ženy. Majsner se měl totiž dostat do potyčky s jiným bezdomovcem. Blesk se rozhodl jeho identitu nezveřejňovat, budeme mu říkat Petr. Vše prý začalo tak, že Petr udeřil jinou bezdomovkyni.

„Co jsem slyšel, (Petr) mlátil jinou bezdomovkyni, Majsner se jí zastal a chtěl si to s ním jít vyřídit. (...) Pak jsou dvě verze. Buď ho Majsner zmlátil, nebo se (Petr) lekl. Ať tak, či onak, (...) byl na Majsnera naštvaný, celkově se neměli rádi. Majsner prý pak spadl, nevím, jestli do něj někdo strčil, a pak začal zvracet,“ uvedl Bejr pro Expres.cz. Majsner prý pak začal zvracet, dusit se, ovšem nikdo mu nepřišel pomoci. V tu chvíli ho měl vzít muž za nohy a odtáhnout.

„Majsner umíral a (Petr) ho přikryl plachtou. Nemohl přežít! Jako by ho hodil do hrobky,“ dodává Bejr s tím, že Majsner ležel v bolestech na zádech. „Bylo tam ještě několik dalších bezdomovců a jeden z fanoušků. Jedna bezdomovkyně se ho snažila zachránit, ostatní se na něj vys*ali. (Petr) do Majsnera kopal, další bezdomovec (...) také. Prý zjišťovali, jestli je mrtvý,“ popisuje Bejr s tím, že tím trýznění pro Majsnera neskončilo. „(Petr) mu pak lil do pusy rum. Pak všichni utekli. Zůstali na místě jen ti bezdomovci, kteří tam žijí,“ uvedl Bejr.

„Oficiální příčina smrti je zadušení zvratky, cizí zavinění nebylo prokázáno. Majsner měl v krvi 3,5 promile,“ řekl Bejr portálu. „Pitva neprokázala, že by se třeba utopil, když mu lili ten rum do pusy,“ dodal s tím, že Majsner byl spálen a poslední rozloučení se konalo v rodinném kruhu.

Jarda3 ( 3. července 2020 16:11 )

Děkuji za odpověď.
Tak tím je situace jiná. Slovo "slavný" tam nepatří.

Jarda3 ( 3. července 2020 11:18 )

Proč pan Bejr nepomohl panu Majsnerovi najít práci ?
.
Nebyl by slavný . . .

mikes15 ( 3. července 2020 07:56 )

Protože byl Bejrovi dobrý, tak na vydělávání peněz. Když ho vzal třeba do Egypta na dovolenou, tak ho tam nechal s tím že ať mu pomůže ambasáda (dostali zákaz letu k vůli kouření v letadle).

j_dc_cv ( 3. července 2020 07:44 )

Takže psychopat ví velký kulový. Samé prý. Hlavně, že jste z toho vypotili článek.
Za druhé.. Psychopat se jen snažil zviditelnit jak pomáhá bezdomovcům. Nepomohl nikomu.
A třetí se na to nedá koukat. Zkusil jsem to 2x a fakt videa na pi*u.
Jediné video které jsem dokoukal jak dostal od Pstruha.
Machroval a nesu dal normálního kluka (nebojovnika). Vyhledejte si Bejr X pstruh.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání