Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Tragická smrt feťačky ze slavného dokumentu: Našli ji oběšenou!

Autor: rc - 
29. února 2020
13:48

Sedm let žila na ulici, bojovala s drogovou závislostí a spala ve stanu na hřbitově. Díky dokumentu televize BBC se však Paige Greenawayová nakonec dokázala postavit opět na nohy a začít myslet na lepší zítřky! Štěstí ovšem netrvalo dlouho. Mladou hvězdu dokumentu Love and Drugs On The Street (Láska a drogy na ulici) našli oběšenou v jejím bytě!

V roce 2017 televizní diváky stanice BBC šokoval příběh Paige Greenawayové, která se veřejnosti představila ve zmíněném dokumentu. Paige v něm promluvila o drsném životě na ulici. Diváky zavedla na místa, kde se každý den snažila přežít v otřesných podmínkách a neváhala ani promluvit o svém boji s drogovou závislostí. V dokumentu například Paige popsala, jaké je to spát na ulici, když prší, fouká vítr a je mrazivo.

Spánek na hřbitově

„Myslím, že to byla nejhorší noc, kterou jsem zažila od roku 2015. Stan spadl a byla jsem zcela promáčená. Všechno uvnitř bylo zmáčené. Co jsem měla na sobě, bylo promáčené,“ uvedla tehdy pro BBC s tím, že v tu chvíli měla chuť všechno vzdát. Navíc uvedla, že kvůli bezpečí chodila spát na hřbitov, kde si mezi hroby rozložila stan a mohla se tam v klidu vyspat.

„Chodíme na hřbitov, takže mohu spát v posteli složené ve stanu. Je to mnohem bezpečnější než na ulicích,“ vysvětlila, proč přespává večer na místě, kterému se lidé raději vyhýbají i za bílého dne. Paige neváhala ani promluvit o hygieně na ulicích. „Svléknete se na veřejných záchodcích nebo ve spacáku a umyjete se vlhčenými ubrousky,“ uvedla.

Dokument jí pomohl

Ovšem právě díky dokumentu, kvůli němuž se z ní stala ze dne na den hvězda, mohla uniknout živoření na ulici, postavit se znovu na nohy a myslet na lepší budoucnost. „Je mi jednadvacet. Mám celý život před sebou. Nechci už být víc součástí této komunity. Chci jít a poznat opravdový svět,“ řekla TV tehdy a skutečně začala myslet na lepší budoucnost.

Dokonce si našla práci a plánovala, že se vrátí do školy, kde bude studovat kadeřnictví a kosmetiku. Docházela na odvykačku. Chtěla začít podnikat se svou mámou. Všechny její známé a především rodinu proto šokovala její náhlá smrt. Paige byla nalezena ve svém bytě ve městě Brightonu oběšená!

Souboj s démony

„Je to obrovský šok pro nás všechny. Paige se opravdu sebrala a začala bojovat. Byla tak nadšená z toho, co ji čeká a co se dál stane, a plánovala se nastěhovat zpátky domů. Ovšem stále sváděla nekonečnou bitvu se svými niternými démony. Nemůžeme uvěřit, že zemřela,“ řekla její máma Edell pro britský deník Daily Mirror.

Paige v dokumentu uvedla, že skončila na ulici kvůli častým hádkám se svou mámou. „Zhoršovalo se to a nakonec se to vymklo kontrole. Dala se dohromady se špatnými lidmi a nakonec skončila na ulici. Dva roky jsem projížděla ulicemi, spala na ulicích s Paige a prosila ji, aby šla domů,“ dodala Edell s tím, že Paige žila na ulici zhruba od svých osmnácti.

Slova zdrcené kamarádky

„Je strašné slyšet tuhle zprávu. Paige byla tak milá, vím, že hodně lidí se jí snažilo pomoci,“ uvedla Clare Kennedyová, která pomáhá lidem na ulici. „Byla moje nejlepší kamarádka, tak moc se snažila, dostat se z ulice a být lepší. Měla zlaté srdce,“ řekla její kamarádka Nicola Bradyová. Policie vyšetřuje okolnosti její smrti.

Odhlasit_se ( 1. března 2020 16:55 )

👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍

villon ( 1. března 2020 08:53 )

RIP. Ne každý boj skončí šťastně... Škoda každého človýčka. Snad teď bude líp, když se osvobodily od eurodiktatůry.

Kopyto ( 29. února 2020 19:48 )

Bylo jí 21, v titulku se píše, že žila na ulici 7 Let, v článku, že žila na ulici od 18. Asi aby si každý vybral...

Pedoallah ( 29. února 2020 16:53 )

SUPER!
Fetky at chcipaji po stovkách!

sigmae ( 29. února 2020 16:44 )

hoď si to taky, smradlavče

Zobrazit celou diskusi