Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Muž (36) bránil ženu před násilníky: Zabodli mu do hlavy nůž!

Muž (36) bránil před násilníky ženu: Zabodli mu do hlavy nůž, chlubil se tak před kamerami!
Muž (36) bránil před násilníky ženu: Zabodli mu do hlavy nůž, chlubil se tak před kamerami!  (Autor: reprofoto youtube)
Autor: jžk - 
28. června 2020
16:21

V úterý kolem poledne byl na ulici v Harlemu zraněn muž, který se zastal neznámé ženy před skupinkou násilníků. Přihlížející, který celý incident natočili, mohli být svědky toho, jak napadenému po ramenou stéká proud krve. Napadli ho totiž kuchyňským nožem a ten mu zůstal zaseknutý v lebce!

Video, na kterém lze vidět muže s nožem trčícím z hlavy, se stalo virálním. Není se čemu divit, oběť napadení na něm totiž vypadá klidně, dokonce se může zdát, že se před kamerami zvědavců předvádí. Podle policie byl šestatřicetiletý muž pobodán do trupu a do hlavy velkým kuchyňským nožem, který měli útočníci u sebe. O případu informoval Daily Mail.

Pobodaný se zastal cizinky, kterou na ulici přepadla skupina lupičů. Ti jí ukradli kabelku a spolu s ní odcizili mobilní telefon, léky a benefitní kartu. Na videu lze poté vidět, jak muži stéká krev na bílé tílko, vypadá však, že mu na první pohled děsivé zranění starosti nedělá. Ještě se nezapomene ušklíbnout do kamery, než konečně vyhledá lékařskou pomoc.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s going to be a crazy summer

Příspěvek sdílený Publisher / Marketing (@fresh20s),

Záchranáři převezli oba napadené do nedaleké nemocnice v život neohrožujícím stavu. Rána na hlavě nebyla naštěstí hluboká a nezpůsobila muži trvalejší poškození mozku. Kdo byli útočníci a jaký měli vztah k napadené, je prozatím v šetření. Policii se nikoho zadržet nepodařilo.

Incident znepokojil starostu města New York Billa de Blasio, který hovoří o „znepokojujícím trendu“. „Nebudeme se vracet do starých časů, kdy bylo násilí na denním pořádku,“ řekl s odkazem na 90. léta, kdy byl New York známý pro drastický nárůst kriminality. „Nedovolíme, aby v tomto městě nadále rostlo násilí,“ dodal.

krupan10 ( 29. června 2020 08:33 )

USSA náš vzor­....­....­....­.....

Citronel ( 28. června 2020 16:56 )

Černoši si násilím vyřvali, že jen se na ně křivě podívat je trestným činem, lituji slušné bílé občany. Politici raději nic nedělají, protože by mohli přijít o hlasy, hnus. Tak to bylo, je a bude, čim tmavší, tim agresivnější. Nechápu bělochy, kteří se bijí za práva agresivních černochů, jestli se jim bude do nekonečna ustupovat, tak si Amerika ještě užije.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání