Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Muž znásilnil ženu tak brutálně, že zůstala ležet v tratolišti krve a vlastních výkalů

Autor: shp - 
28. května 2020
21:04

Jeden z nejhorších případů své mnohaleté kariéry řešili newyorští policisté. Násilník napadl v pondělí ve východním Harlemu ženu (64), kterou znásilnil tak brutálně, až skončila v tratolišti krve a vlastních výkalů. Napadená je nyní v kómatu.

Násilník přistoupil k ženě zezadu a vzal ji do tzv. kravaty. Přepadená neměla šanci se ubránit. Muž ji povalil na zemi, kde ji brutálně násilnil. Útok byl tak agresivní a drsný, že svědek, který zraněnou našel, ji objevil v kaluži krve a výkalech.

Žena skončila v kómatu

Žena byla převezena do nemocnice, kde se nachází dodnes. Její stav je totiž velmi vážný. Momentálně se nachází v umělém spánku. Při sexuálním útoku ztratila hodně krve. Násilník spravedlnosti ale neunikl.

Policie ho dopadla na základě kamerových záznamů. Mužem je Frankie Harris (38) z Bushwicku. Obviněn byl z několika trestných činů včetně pokusu o vraždu, znásilnění a sexuálního zneužití vedoucího k napadení.

Pochvala od šéfa

Skvělá detektivní práce 23 jednotky Manhattanského oddělení vražd a Manhattanského oddělení pro oběti, které dopadly a zatkly Frankieho Harrise,“ uvedl na Twitteru šéf detektivů newyorské policie Rodney Harrison.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání