Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policie našla 30 let pohřešovanou školačku: Adoptivní otec ji znásilnil a zabil! Tělo zakopal za domem

Autor: ran - 
21. května 2020
14:40

Aundria Michelle Bowmanová byla nahlášena jako nezvěstná v roce 1989. Bylo jí 14 let. Pečlivým a neutuchajícím úsilím vyšetřovatelů po 30 letech vyšlo najevo hrozné pozadí událostí. Dívčina matka celá desetiletí doufala, že se její dcera jednou objeví živá a zdravá. Holčička ale celou dobu ležela zakopaná pod betonem na pozemku jejího bývalého manžela.    

Denis Bowman (70) žil na stará kolena sám ve skromném domku ve venkovské oblasti Michiaganu. Podle sousedů byl rezervovaný a chránil si své soukromí, uvedl server mlive.com.

Z jeho trestních záznamů vyplývá, že měl za život minimálně dva střety se zákonem. V roce 1981 byl obviněn z násilného sexuální jednání a v roce 1999 z vloupání. Teprve v listopadu 2019 se ale smyčka utáhla napevno a detektivové dokázali vyřešit tři desetiletí starý případ zmizení Bowmanovy adoptivní dcery Aundrie.

Bowmanovi se detektivové dostali na stopu v rámci vyšetřování vraždy 25leté Kathleen O’Brien Doyleová, ke které došlo v roce 1980. Policie na případu pracovala desítky let, ale stále se nedařilo případ rozplést. Nové indicie je nakonec navedly k Bowmanovi. Když si vyšetřovatelé spojily tento případ s informací, že tento starý muž má od roku 1989 nezvěstnou dceru, události nabraly rychlý spád.

Výsledkem bylo, že v únoru 2020 na jeho pozemku odkryli lidské kosterní pozůstatky. Testy DNA prokázaly nade vší pochybnost, že patřily mladé Aundrii Michelle Bowmanové. Spravedlnost si dala načas, přesto však nakonec zaúřadovala. V případě odsouzení, které je více než pravděpodobné, se dvojnásobný vrah do konce života na svobodu zřejmě nepodívá.

starymlok ( 21. května 2020 21:04 )

Prase

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání