Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie u Červeného Hrádku: Žena nepřežila čelní srážku s autem v protisměru!

Tragická nehoda na Jindřichohradecku.
Tragická nehoda na Jindřichohradecku.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, VaB - 
15. června 2020
10:07

Tragická nehoda se stala v neděli u Červeného Hrádku! Střet dvou aut si vyžádal jeden lidský život. Žena zemřela po převozu do nemocnice. 

U Červeného Hrádku na Jindřichohradecku se v neděli odpoledne střetla dvě osobní auta. Dvaapadesátiletá řidička jednoho z nich po převozu do nemocnice zemřela. Zraněný je i druhý řidič, který zřejmě vjel do protisměru, informovala mluvčí policie Štěpánka Schwarzová. Nehoda se stala před 14:00 na silnici 407. 

„Jindřichohradečtí dopravní policisté, kteří na místo nehody dorazili, zjistili, že pravděpodobně ve směru od Červeného Hrádku jel muž (narozený 1996) ve vozidle značky Octavia, z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem značky Ford, které řídila žena (narozená 1968), jela ve směru od Hříšice," uvedla mluvčí.

Zraněného muže převezli zdravotníci do jindřichohradecké nemocnice. Ženu přepravil vrtulník do nemocnice v Brně, kde zemřela. Nikdo další v autech necestoval. „Přesné příčiny a okolnosti této nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodala Schwarzová. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání