Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtelná nehoda na Chomutovsku: Srážku tří vozidel nepřežil motorkář!

Smrtelná nehoda na Chomutovsku: Srážku tří vozidel nepřežil motorkář!
Smrtelná nehoda na Chomutovsku: Srážku tří vozidel nepřežil motorkář!  (Autor: HZS Ústeckého kraje )
Aktualizováno -
12. června 2020
19:54
Autor: ČTK, VaB - 
12. června 2020
14:05

Na Chomutovsku došlo ke smrtelné nehodě. Při srážce náklaďáku, osobního auta a motorky zemřel jeden člověk, další se zranil. Zasahoval záchranářský vrtulník. 

Po srážce nákladního automobilu s motocyklem a osobním autem na Chomutovsku zemřel v pátek jeden člověk, druhý je zraněný. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, byl přivolán také vrtulník letecké záchranné služby. 

I přes rychlou první pomoc a resuscitaci záchranářů na místě zemřel řidič motorky, utrpěl vážná zranění neslučitelná se životem. „Řidič osobního automobilu utrpěl lehká zranění a po vyloučení vážnějších poranění, byl převezen do nemocnice,“ řekl Blesku mluvčí ústecké záchranné služby Prokop Voleník. 

Z kamionu uniklo přibližně 250 litrů nafty. Na twitterovém účtu krajských hasičů o tom informoval jejich mluvčí Lukáš Marvan.

„Krátce po půl dvanácté došlo k tragické dopravní nehodě na silnici č. 1/7 před obcí Hora sv. Šebestiána. Jedna osoba na místě zemřela, jedna byla se zraněním převezena do nemocnice," uvedla policie na Twitteru s tím, že je silnice v místě nehody uzavřena. Doporučují využít objízdné trasy. 

 

offline ( 12. června 2020 20:56 )

Nevěřim. Tohle už si musí někdo v Blesku vymýšlet, aby mi dělal radost...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání