Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena (†25) šla na rande přes Tinder: Nápadník ji po strávené noci brutálně zavraždil

Ženu zavraždil její nápadník z Tinderu.
Ženu zavraždil její nápadník z Tinderu.  (Autor: Layton City Police Department)
Autor: shp - 
28. května 2020
20:29

Hledala lásku, namísto ní ale našla smrt. Američanka Ashlyn Blacková (†25) z okresu Layton v Utahu se rozhodla, že se seznámí přes seznamovací aplikaci Tinder, kterou používají miliony lidí na celém světě. Jenže z jejího nápadníka se vyklubal vrah.

Daily Mail uvedl, že utažská policie identifikovala zavražděnou jako Ashlyn. Na místo činu přivolal strážce zákona samotný vrah. Ethan Hunsaker (24) s policií od začátku spolupracoval a popsal jí, jakých zvěrstev se na nebohé dívce, která jen hledala lásku, dopustil.

Dispečerka přijala hovor na tísňové lince 911 v neděli 3:19 ráno. Hunsaker jí řekl, ať ho policisté zastřelí. O zastřelení je žádal, i když přijeli na místo činu. V 9 hodin ráno začal vypovídat. Prozradil, že se s Ashlyn seznámil v baru a ona pak šla dobrovolně k němu domů.

Probudil se a začal vraždit

Pak si prý pamatuje, že se vedle ní probudil. Ashlyn mu ležela na levé ruce. Začal ji škrtit, což trvalo asi minutu. Ona se ale bránila a poranila ho na rukou, krku a ramenou. Hunsaker pak vstal, odešel do kuchyně a vzal do ruky nůž. S ním ji začal bodat, dokud nezemřela.

Smrtící rány jí zasadil do oblasti hrudníku a do zad. Po asi 10 minutách pozorování jejího bezvládného těla v tratolišti krve zavolal na místo činu policii. „Motiv vraždy je předmětem vyšetřování. Vypadá to však, že byl útok nevyprovokován,“ uvedla policie v prohlášení.

V hlavě to nemá asi v pořádku

Hunsaker byl obviněn z vraždy prvního stupně. Možnost jeho propuštění na kauci byla zamítnuta. Co stálo za vraždou, je dosud nejasné. Hunsaker má ale za sebou historii psychických problémů, takže je možné, že ho přemohli temní démoni v jeho hlavě.

Kvazimoda ( 28. května 2020 20:38 )

Ponaučení :SEX ZABIJE

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání