Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ivan podezřelý z vraždy ženy unikal policii 13 hodin: Soused promluvil

Autor: čad - 
22. března 2020
11:42

Dlouhých třináct hodin unikal v sobotu policistům Ivan K. (44), který je podezřelý z vraždy ženy v obci Velký Ratmírov na Jindřichohradecku. Muže s trvalým bydlištěm v Jablonci nad Nisou muži zákona zadrželi v sobotu večer v 19 hodin na Jičínsku.

„Zadržení proběhlo bez újmy na zdraví a majetku,“ omezila se pozdě večer na stručnou informaci mluvčí policie Lenka Krausová. Vraždu policisté přijeli do domu v obci Velký Ratmírov vyšetřovat v sobotu krátce před šestou hodinou.

Soused: Hlídka přijela na místo několikrát

„Na místě už ale byla policejní hlídka asi dvakrát v pátek večer, aby je tam trochu porovnala,“ informoval Blesk jeden z místních, který poukazoval na skutečnost, že konflikty v domě neunikly ani pozornosti místních obyvatel. Osudový konflikt však přišel nad ránem.

„Žena po napadení později svým zraněním podlehla,“ informovala Blesk mluvčí policie Lenka Krausová. Způsob vraždy odmítla komentovat. Ivan K. z místa ujel vozidlem, po kterém policisté vzápětí prostřednictvím sdělovacích prostředků vyhlásili pátrání.

Převoz podezřelého

Na zadrženého muže však jihočeští kriminalisté ještě v neděli dopoledne čekali. „Čekáme, až nám ho sem dopraví,“ reagoval na dotaz, zda už Ivan K. byl z vraždy obviněn, krajský policejní mluvčí Jiří Matzner.

dietr ( 23. března 2020 00:36 )

Kolikrát tam policie v pátek zasahovala, kdo jim zavolal a jestli se dobře vyspali se už asi nedozvíme

kozazvyskova ( 22. března 2020 12:16 )

S jídlem zatím problem není.. teda u mně ne páč já jim pejsky a kočičky, ale jak to udělám s pronájmem, to teda fakt nevím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání