Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šéfa (†51) motorkářského gangu chladnokrevně popravili na ulici: Vrazi měli roušky!

Autor: shp - 
5. května 2020
20:59

Moc dobře věděli, co dělají. Byli oblečeni v černém, na hlavách měli kapuce a obličeje jim halily nasazené roušky. V rukou drželi pistole s tlumiči, aby jejich krvavé řádění nebylo slyšet. V newyorském Bronxu přijeli v modrém jeepu za šéfem motorkářského gangu Pagans Franciscem Rosadem (†51) a chladnokrevně ho zastřelili.

Vraždu zachytila průmyslová kamera. Odehrála se krátce před půl třetí v neděli odpoledne. Pistolníci přijeli, přeběhli přes ulici a začali pálit. Poté se opět vrátili do tmavě modrého vozu Jeep Cherokee a zmizeli ve víru velkoměsta. Francisco Rosado byl zasažen do hlavy a těla. Zemřel na místě.

Nechvalně proslulý motorkářský gang

Dosud nebyl v souvislosti s činem nikdo zatčen. Totožnost zavražděného potvrdil web New York Post. Záchranáři z místa odvezli jednu ženu. Co se jí stalo a jak je do případu zapletená, však není vůbec jasné. Pagans alias Pagan's Motorcycle Club je nechvalně proslulý motorkářský gang.

Založen byl v roce 1959 a v současnosti má 1300 členů, kteří operují na Východním pobřeží Spojených států. Pagans musejí mít pro členství choppera Harley-Davidson s motorem o kubatuře minimálně 1000cc. Zároveň musí být starší 21 let, což je v USA věk značící dospělost.

Zapleteni jsou hlavně do distribuce drog

Pagans byli v minulosti zapleteni do mnoha kriminálních aktivit. Obvykle jde o distribuci drog. Zapleteni jsou do prodeje metamfetaminu, marihuany, kokainu, heroinu a PCP. Jejich konkurenčním gangem jsou Hell's Angels. Všichni se nyní obávají, že po vraždě Rosada propukne v New Yorku válka motorkářských gangů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání