Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tělo Kennedyho vnučky (†40) našli v moři: Po jejím synáčkovi (8) stále pátrají!

Autor: ČTK, shp - 
7. dubna 2020
10:06

Slavná rodina Kennedyových je opravdu prokletá. Smrt v jejích řadách úřaduje až podezřele často. Temný osud nyní potkal dceru Roberta Kennedyho, která se i se synem utopila v moři. Maeve Kennedyovou Townsendovou McKeanovou se už podařilo najít. Po jejím osmiletém synkovi Gideonovi se stále pátrá. 

Záchranáři z amerického státu Maryland nalezli v pondělí večer místního času (v noci na dnešek SELČ) tělo Maeve Kennedyové Townsendové McKeanové, vnučky někdejšího ministra spravedlnosti a senátora Roberta Kennedyho.

McKeanová se pohřešovala od pátku společně s osmiletým synem Gideonem poté, co ztratili kontrolu nad kanoí v zálivu Chesapeake. Po malém Gideonovi se stále pátrá, napsala agentura Reuters. Ale šance na jeho přežití jsou bohužel takřka nulové a jak podle NBC News uvedla jeho babička Kathleen Kennedy Townsendová, je považován za mrtvého.

Z moře chtěli dostat míč

McKeanová byla se svou rodinou na návštěvě u své matky, která je nejstarší dcerou Roberta Kennedyho a neteří někdejšího prezidenta Johna F. Kennedyho. McKeanová se synem údajně vypluli na kanoi, aby vylovili z vody míč, který tam odkoplo jedno z dětí.

Ztratili však nad lodí kontrolu a stále více se vzdalovali od pevniny. Rodina zavolala záchranáře, kteří o několik hodin později nalezli jen pádlo a převrženou kanoi, nikoliv však její posádku.

Pátrání po tělu syna

Policie po několikadenní operaci objevila tělo McKeanové asi čtyři kilometry od místa, z kterého původně vyplula. Záchranáři dnes budou dále pátrat také po těle chlapce.

Maeve McKeanová byla právnička, zaměřovala se na veřejné zdraví a lidská práva. Byla také výkonnou ředitelkou Globální iniciativy pro zdraví na Georgetownské univerzitě.

Prokletá rodina

Rodinu Kennedyových zasáhlo podivně vysoké množství tragédií. Po atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho v roce 1963 byl o pět let později zavražděn také jeho bratr Robert. Johnův syn se zabil při leteckém neštěstí v roce 1999 a loni v srpnu byla nalezena mrtvá jiná Robertova vnučka, 22letá Saoirse Kennedyová Hillová. Výčet podezřelých úmrtí zahrnuje i další členy rodiny, k němuž přibyla i nešťastná Maeve.

Greinfild ( 7. dubna 2020 11:37 )

Slavna rodina tpc Kenedy byl uchyl co šoustal všechno co mu přišlo pod č.uraka a ta blbka vychcana jeho stara na to čuměla kdyz pígloval M.Moroe tu kurwu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání