Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táňu (8) sebral muž na ulici a odvlekl ji: Policie ji našla zastlanou do jeho gauče!

Autor: shp - 
13. března 2020
10:56

Nejhorší můru všech rodičů prožili maminka a tatínek teprve osmileté Táni. Na ulici v ruském městě Něja ji totiž za bílého dne unesl nejmenovaný muž (36). Policie rozjela pátrání a dívenku našla v jeho domě. Schovaná byla v únoscově skládacím gauči!

Muž ve městě Něja v ruské Kostromské oblasti dívku zastavil, popadl ji a donutil ji vlézt do kufru svého vozu Chevrolet Cruze, uvedl Mirror s odkazem na Vyšetřovací výbor Ruské federace. To vše se navíc stalo za bílého dne!

Video  Únosce Táni (8) ukazuje, jak ji dostal do auta 
Video se připravuje ...

Rozjelo se obrovské pátrání, kterého se kromě policistů zúčastnily tucty dobrovolníků. Dívka byla nalezena o den a půl později v dřevěném domě únosce. Ten ji schoval do svého rozkládacího gauče, ale naštěstí se v něm Táňu podařilo najít.

Dívka okamžitě potřebovala pomoc psychologa

Táňa byla děsivým zážitkem hluboce traumatizovaná, ale naštěstí nebyla fyzicky zraněna. Policie zveřejnila její fotografii v dece na osudném gauči jen několik minut poté, co ji policie objevila. Není divu, že nutně potřebovala odbornou terapeutickou pomoc.

Táňa byla převezena do nemocnice, kde se jí udělalo lépe. Nyní už se shledala znovu se svou rodinou. Únosce policii při rekonstrukci zločinu na figuríně ukázal, jak dívku donutil k nástupu do auta. Do kufru ji doslova dokopal nohou.

Unesl ji, když šla ze školy domů

K únosu došlo v době oběda, když se dívka vracela ze školy. Za odporný čin hrozí Rusovi až dvanáct let vězení. Otázkou však zůstává, jestli by únosce dítěte tak dlouho v base mezi ostatními vězni vůbec přežil.

pfoto1 ( 13. března 2020 11:41 )

Až dvanáct let? Věřím, že toto je přesně ten případ, kdy si ho samozvaná spravedlnost mezi mukly najde!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání