Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Známou transsexuální spisovatelku (†69) krutě zavraždili! Podezřelý je uprchlý studentík!

Autor: rc - 
2. března 2020
20:20

Kimberley McRaeová, devětašedesátiletá autorka populární knihy, byla nalezena mrtvá ve svém bytě u pláže. Uškrcenou, svázanou, s roubíkem v puse a zabalenou do ručníku ji tam našel realitní agent! Po několika týdnech strážci zákona oznámili, že mají podezřelého, kterým má být dvacetiletý student.

Kimberley McRaeová bydlela v pronajatém bytě ležícím u pláže na předměstí australského Sydney. Devětašedesátiletá transsexuálka, která se živila jako prostitutka, byla mezi tamními obyvateli známá a velice oblíbená. V bytě žila dlouhých šest měsíců a před tím dvanáct let bydlela v jiném domě ve stejné ulici.

Téměř dennodenně ji vídali cvičit či procházet se na pláži. Všechny proto šokovala její smrt. Pod jménem Isabella Lawsonová dokonce napsala knihu, v níž detailně popisovala život transsexuálky. „Víc než dekádu byla ikonou Coogee. Byla nejmilejší osobou, kterou jsem znala,“ uvedla její kamarádka Presley Hunterová pro britský deník Daily Mail.

Kimberley byla začátkem ledna nalezena mrtvá ve svém bytě. Svázanou, s roubíkem v puse a zabalenou do ručníku ji tam našel realitní agent, který ji šel zkontrolovat poté, co mu zavolala Kimberleina sestra s tím, že se jí dlouho neozvala. Po vstupu do bytu ho čekal strašlivý pohled. „Je to tak smutné, vždy byla opravdu milá a pokaždé, když mě a mé děti viděla, tak nás pozdravila,“ uvedla sousedka.

Případem se začala zabývat policie a byla nařízena soudní pitva, při níž se zjistilo, že Kimberley byla uškrcena. Podle informací již zmíněného britského deníku policie z vraždy ženy podezřívá dvacetiletého studenta z Kolumbie, který mezitím odcestoval z Austrálie na karibský ostrov Aruba. Vyšetřovatelé v současné době spolupracují s britskými úřady a vyjednávají předání mladíka do Austrálie. „Prioritou australských úřadů je návrat muže, aby čelil spravedlnosti,“ uvedla australská policie.

Kasumi Sasaki ( 4. března 2020 16:16 )

A proč tam nebydlíš ty? Myslím, že si člověk s tvým nízkým IQ nezaslouží bydlet v domě u maminky. Mluví se tady o vraždě, umíš vůbec číst? Jaký normální člověk reaguje takhle?

starymlok ( 2. března 2020 22:18 )

Jako každý den,první 3 přiz­pěvo­vate­lé,to­táoní blb-ci

yokky ( 2. března 2020 21:33 )

mela bydlet v kanalu..tam by se ji nic nesta­lo🐷🐷🐷🐷­🐷🐷🐷🤣🤣🤣­🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání