Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb Zdeňky (†41), kterou expřítel ubodal na Sardinii: Život se s ní nemazlil, chtěla být šťastná

Autor: chal, idh - 
28. února 2020
14:38

V obřadní síni kolínského městského hřbitova se v pátek dopoledne sešlo několik desítek smutečních hostů na pohřbu Zdeňky K. (†41). Maminku dvou dětí na Sardinii ubodal její bývalý přítel, Ital Francesco B. D. F. (45).

Příbuzným Zdeňky K., která se svými dvěma dětmi žila na Sardinii, v sobotu 15. února přišla příšerná zpráva - Zdeňka je mrtvá. Ubodal ji její bývalý přítel Francesco B. D. F. Násilník, který už měl v minulosti problémy se zákonem, na Češku po hádce zaútočil nožem před barem ve městě Sorso.

První rozloučení se zavražděnou ženou se uskutečnilo ve čtvrtek 20. února přímo v Sorsu na Sardinii. Zúčastnil se ho i její bratr s matkou. Ostatní příbuzní a známí dostali šanci říct zesnulé své poslední sbohem v pátek 28. února v Kolíně.

Kromě rodiny přišlo zhruba 50 přátel a spolužáci z kolínské střední školy. „Nikdy by nás nenapadlo, že odejde takhle. Byla neuvěřitelná – život se s ní nemazlil, přesto vždycky věřila, že ji čeká šťastný život, byla připravená se z něj radovat,“ řekla Blesku jedna z žen, které se Zdeňkou třídu navštěvovaly.

Na parte pozůstalí vybrali krásné verše. „Jak těžko věřit tomu zvonu, že nevrátíš se nikdy domů! Proč víly jak v pohádce ti stály nešťastně, proč osud tvůj byl krutý, proč vlastně?“ stálo na smutečním oznámení.

Francesco se podle informací italských médií ve vztahu ke Zdeňce choval násilnicky. Situace byla dokonce tak neúnosná, že žena požádala o soudní zákaz přibližování.

Italský deník La Nuova Sardegna informoval, že Zdeňka 14. února před soudem prohlásila, že se chování jejího bývalého partnera zlepšilo a že mu prý odpustila. Další den se pak s násilníkem setkala, ale záhy na něj zavolala policii. V té době jí už zbývaly jen hodiny života.

smeagol ( 28. února 2020 18:39 )

Je mi ji lito a jejich holcicek jeste vic. Zvlaste te postizene, pochybuju, ze ji ted bude nekdo nosit, jako ji nosivala maminka. Jenze ten jeji byvaly je typek, ze ktereho mam husinu uz jen od pohledu, musela byt hodne zaslepena a touzici po lasce, kdyz si s nim zacala:o(

Pollo ( 28. února 2020 18:38 )

Dík z reakci, která mi o vás potvrdila, co jsem si myslel. Jen jsem to dokázal napsat bez nadávek.

Petra a Sára Konečný ( 28. února 2020 16:27 )

Kdo uráží a píše špatně o mrtvé je hovado a lůza.

villon ( 28. února 2020 16:14 )

Frančesko byl krásný chlap co na sebe dbá. Problém je že většina Čechů chlastá pivo, páchne potom, je tlustá a vůbec nesportuje. Potom České ženy musý hledat muže na úrovni v rizikovějších destinacích. Já třeba když se rozhlédnu kterýkoli den po hospodě, tak bych si asi nevybral, být ženskou. Ale do Itošky bych taky nejel, pivo je tam dost hnusný.

simicka@hotmail.it ( 28. února 2020 15:58 )

Ja Zdenku znala, vy co tady pisete trubka a hloupa tupka ne. Myslim si ze delala neco neuveritelneho.. nosila v naruci svou 11 letou postizenou dceru, neustale.. rikala, ze jim to dela dobre u srdce a rikala to vzdy s usmevem.. to kdyz zrovna neuklizela, protoze ona v Sardinii uklizela, nehonila chlapy s prachama. Doufam, ze se vam vsem ta vase “spatnost” vrati zpatky, zaslouzite si to..!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání