Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tajemství rodiny šikanovaného Quadena: Roky si mohl užívat v náručí sexy modelky!

Autor: chal - 
26. února 2020
05:30

Příběh devítiletého Quadena z australského Brisbane dojal celý svět. Malý školák byl minulý týden psychicky na dně a kvůli šikaně ve škole chtěl dokonce zemřít. Vše se ale během několika dní obrátilo k lepšímu. Quaden začal dostávat dojemné podporující vzkazy z celého světa. Podpory se dočkal i od modelky Guyaly Baylesové. Aby také ne, vždyť je to jeho starší sestra!

Když Australanka Yarraka Baylesová natáčela svého synka Quadena, jak pláče kvůli otřesnému chování dětí z jeho školy, asi netušila, jaké haló video vyvolá. Záběry viděly během několika dní desítky milionů lidí z celého světa, kteří začali chlapci s dwarfismem posílat slova podpory.

Přidali se i hollywoodští herci jako Hugh Jackman (51), Jeffrey Dean Morgan (53) nebo komik Brad Williams (36). Quadenovi se také dočkalo ohromné pocty, když před jedním z víkendových zápasů australské rugbyové ligy mohl vést hráče na hřiště.

Zveřejněné video zkrátka vyvolalo ohromný poprask. Jak se ovšem ukázalo, Quaden měl k někomu slavnému velmi blízko už dávno. Jeho starší sestra Guyala je totiž úspěšná modelka!

Bratrův špatný psychický stav jí proto samozřejmě nebyl lhostejný. „Vykašli se na šikanu a hejtry! Jsi to nejchytřejší, nejsilnější a nejsladší dítě, co znám. Nejsi sám, všichni jsme tu pro tebe, bráško,“ vzkázala Guyala v pátek Quadenovi na sociálních sítích.

Guyala také sourozence doprovodila do luxusního salonu, který šikanovanému chlapci nabídl své služby zdarma. Podle modelčina instagramového účtu si školák stříhání hodně užil.

A díky štědrosti lidí si bude moct užít i výlet do Disneylandu v Americe. Komik Brad Williams, který má dwarfismus také, na serveru GoFundMe.com založil veřejnou sbírku pro Quadenovu rodinu.

Výtěžek měl původně pokrýt cestu do Spojených států, dárci ale během pár dní nashromáždili v přepočtu kolem 16 milionů korun! Drtivá většina financí bude darována charitám bojujícím s šikanou.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Odhlasit_se ( 29. února 2020 10:40 )

Zabransky de..bile nikomu nevyh­rožuj­,nevyh­rožuj­.Komu­nisti už nevladnou,maš tady vysněný kapitalismus!
Na tr.oznameni jsi tu ty hovado!

Jan-Horyna-Praha ( 28. února 2020 14:48 )

Zábransky.....hele a kde se jako dopouští diskutujicí tr.činu ,že to hraničí s pravnim postihem jak tu znalecky píšeš ? Jednoduše se jim podobné zrudičky nelibí! TO JE TRESTNÉ..?
Pouč nás..

Jan-Horyna-Praha ( 27. února 2020 17:30 )

wwwir..... naprosto s vama souhlasim.I ja a nejen ja mame podobné špatne zkušenosti s mrzakem či podobnym zjevem! Ano,jsou zlí a zlomyslní a vypočitaví ! Nelituju je, jsou mi zcela lhostejní,jenomže je dementni doba lží a falešné humanity a to se tem zdegenerovanym sluničkařum brzo nevyplatí a vrátí ve zlem od téch,co je litují....!

Ssezznamm ( 26. února 2020 19:04 )

Pane Zabransky nepřehánějte! Nikoho neponižujte že tyto nazory muže psat jen koloťuk.....anebo hlupák..!
Ty lidi to sice píší jadrně a jak jim zobak narostl,ale tim se žadneho tr.činu nedopouští.!!! To by tu na diskusich pod Zemanem a Babišem bylo jedno tr.oznameni za druhym..tak v klidu.

wwwir ( 26. února 2020 18:17 )

Hele me nevadi vubec ničí barva kůže ,ale nebudu se přetvařovat jenom proto,že to je malej mongoloid...🤮👎

Zobrazit celou diskusi