Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující detaily vraždy »nejhoršího pedofila«: V krku měl nacpané kondomy!

Autor: rc - 
17. ledna 2020
18:16

Nejhorší pedofil Velké Británie, jak média přezdívají třiatřicetiletému Richardovi Hucklemu, byl nalezen v říjnu minulého roku mrtvý ve své cele. Zvrhlíkovi, který si ve vězení odpykával dvaadvacet doživotních trestů, někdo zasadil několik bodných ran, škrtil ho strunou od kytary a posléze mu do krku nacpal kondomy!

Richard Huckle byl nalezen mrtvý ve své cele ve věznici HMP Prison Full Sutton v hrabství Yorkshire. Média nejprve informovala, že byl třiatřicetiletý usvědčený pedofil ubodán vyrobeným nožem. Britský deník Daily Mail však nyní přišel s informací, že na jeho těle se našly nejen bodné rány, ale i další stopy násilností.

Pedofil měl na krku stopy po škrcení strunou od kytary a posléze mu měl útočník do krku nacpat kondomy. Vyšetřovatelé měli v pondělí v souvislosti se smrtí Huckleho zadržet devětadvacetiletého muže. „Muž byl zatčený v souvislosti se smrtí muže ve věznici HMP Full Sutton v 13. říjnu 2019,“ potvrdila policie.

Huckle údajně začal zneužívat děti, když mu bylo pouhých devatenáct let. Tehdy odjel do Malajsie jako křesťanský učitel. Mezi lety 2006 až 2014 měl zneužít až 191 dětí a to ve věku od šesti měsíců do dvanácti let! Bylo mu však nakonec prokázáno pouze 91 případů. Policie u něj našla přes dvacet tisíc fotografií dětí a videí zachycujících jeho zvrhlosti. Huckle dokonce napsal několik knih, které vydával na tzv. dark webu a v nichž popisoval své sexuální praktiky.    

bublina55 ( 18. ledna 2020 13:13 )

ty seš fakt kůň, což?

ANO_nam_bude_lip ( 17. ledna 2020 22:24 )

U nás by dostal pár let a soudruh Zeman by mu dal milost jako vrahovi Kajínkovi.

krtek. ( 17. ledna 2020 20:09 )

takže mu jich ještě 21 zbývá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání