Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Máma (†47) uklouzla na ledovce a zlomila si nohu! Na záchranku čekala 6 hodin

Autor: rc - 
31. prosince 2019
21:31

Zdánlivě banální úraz stál život maminku jedenáctileté holčičky. Donna Gilbyová při odchodu z domu uklouzla na ledovce a poranila si nohu! Na chodníku ležela šest hodin, než přijela sanitka a převezla ji do nemocnice, kde zemřela o několik hodin později.

Donna Gilbyová z britského Walesu vyšla ze svého domu po osmé hodině ráno. Sedmačtyřicetiletá žena spěchala na prohlídku k lékaři, jenže to se jí stalo osudným. Poté, co vyšla ven, uklouzla na zledovatělém chodníku a ošklivě upadla na zem. Při pádu si zlomila nohu a nemohla se hýbat. Kolemjdoucí sice zavolali sanitku, ale záchranářům trvalo dlouhých šest hodin, než přijeli ženě na pomoc. Sousedé mezitím Donně přinesli alespoň přikrývky.

„Volali jsme sanitku a řekli jim, že Donna uklouzla a chvílemi ztrácí vědomí. To muselo být někdy mezi osmou a půl devátou ráno. Operátorka mi řekla, že mají přetíženou linku a že budou u ní, jakmile to bude možné,“ uvedl pro britský deník The Sun otec Donny Gareth Gilby. „Když ani po hodině nepřijeli, volali jsme znovu. Tehdy nám řekli, že dělají, co mohou, ale že nevědí, kdy přijedou,“ dodal Gareth.

Záchranka přijela až o šest hodin později a Donnu převezla do nemocnice. Matka jedenáctileté holčičky však v nemocnici prodělala infarkt a zemřela. „Stále tomu nemůžeme uvěřit. Byla úžasná a vždy myslela víc na druhé než na sebe, udělala by cokoliv pro druhé,“ uvedl její zničený otec. Z náhlé smrti Donny je v šoku celá rodina. „Prostě tomu nemohu uvěřit. Je to hrozné. Chudák její malá holčička. Od teď pro ni budou každé Vánoce připomínkou smrti její mámy,“ řekl synovec Donny James Perkins.

Monikay ( 2. ledna 2020 12:25 )

tam nemá nikdo auto?

dietr ( 1. ledna 2020 12:45 )

měla smůlu, byla bílá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání