Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Muž (†42) zastřelil děti (†15 a †16) přítelkyně, protože si stěžovaly, že doma kouří. Pak se zabil

Autor: shp - 
8. prosince 2019
20:07

Vzala ho do své rodiny, protože si myslela, že jí dá lásku. Paul W. Ferguson (†42) však do domova ve Watertownu v americkém státě Connecticut přinesl jenom smrt. Poté, co si děti jeho přítelkyně Dani Jetteové (40) stěžovaly, že kouří uvnitř domu, se chopil zbraně a zastřelil je. Pak obrátil zbraň proti sobě.

Watertownská policie uvedla, že rodinné tragédii předcházela hádka. Della Jetteová (†15) byla ve sporu se svou matkou kvůli jejímu příteli. Jí a jejímu bratrovi Sterlingovi Jetteovi Jr. (†16) vadilo, že uvnitř jejich domu kouří.

Byla příliš hlasitá. Ferguson byl dole se synem a společně sledovali TV. Vyšel nahoru a řekl dceři, aby se ztišila a takhle nemluvila se svou matkou. Pořádně se pohádali,“ vypověděl policejní šéf John Gavallas na tiskové konferenci podle britského listu Daily Mail.

Postřelil syna a vydal se za dcerou

Gavallas pak dodal, že Ferguson zamířil do ložnice, vzal si zbraň a vystřelil na Sterlinga, který mezitím vyšel také nahoru, aby ho konfrontoval. Zasáhl ho do nohy. Della vyběhla ven a Ferguson za ní. Matka mezitím běžela dolů a zavolala policii.

Ferguson však střelil Dellu do hrudi a vrátil se domů. Tam popravil zraněného Sterlinga. Následně zamířil do ložnice, zamkl se v ní a zastřelil se. Když na místo přijeli záchranáři s policií, byl již mrtvý.

Vrah měl zákaz držení zbraně

Děti byly převezeny do nemocnice, jejich zranění však byla příliš vážná a podlehly jim. Dani nebyla při krveprolití zraněna, ale po smrti vlastních dětí jí zůstaly jenom oči pro pláč. Ferguson měl přitom zákaz držení zbraně kvůli sexuálnímu napadení, které se odehrálo v roce 2007.

Philadelphia ( 9. prosince 2019 00:47 )

To byla naka rodina z ghetta ne?

ANO_nam_bude_lip ( 8. prosince 2019 23:17 )

Vidíte, jak kouření škodí zdraví a může se na něj i zemřít.
A je to napsané na každé krabičce.

jameson ( 8. prosince 2019 22:41 )

Takže za svou smrt i smrt otčíma, můžou ti dva malí práskači.

Mirous ( 8. prosince 2019 22:26 )

Kouření zabíjí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání