Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babička gamblerka zavraždila dvojnici, aby jí ukradla identitu. Předtím zabila manžela

Autor: shp - 
18. prosince 2019
18:45

Tenhle příběh by nevymyslel ani kultovní režisér Quentin Tarantino. Napsal ho přitom sám život! Jeho hlavním padouchem je problémová babička Lois Riessová (57), která nedokázala zkrotit svou vášeň pro výherní automaty a propadla gamblingu. Pak se dala na kriminální dráhu a za sebou nechala dvě mrtvá těla.

Poté, co byla Riessová obviněna z vraždy svého manžela Davida Riesse (†54) v jejich minnesotském domově, kde ho měla chladnokrevně zastřelit a okrást, pláchla. Při útěku před policií ji její cesty zavedly do Fort Myers, kde se nepřekvapivě věnovala hazardu. K tomu ne moc úspěšně.

Ženě chtěla ukrást identitu

Seznámila se tam však i s Pamelou Hutchinsonovou (†59), se kterou si padly do noty. Úmysly Riessové však nebyly počestné. Ženy si totiž byly velmi podobné. Byly stejně vysoké, téměř stejně staré a jejich barva vlasů byla velmi podobná. Riessová se toho rozhodla využít, zabila ji a chtěla jí ukrást identitu.

Jenže po honu na její osobu jako z akčního filmu byla v dubnu letošního roku dopadena a zatčena. K vraždě Hutchinsonové se již doznala a byla za ni odsouzena na doživotí za mřížemi věznice, kde určitě karty ani ruletu nemají. A hodlá asi sekat latinu. Souhlasila totiž s převozem do Minnesoty. Tam bude souzena za vraždu svého manžela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání