Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Učitel ze střední Ladislav R. (43) znásilňoval studentky: Neodmaturujete, vyhrožoval

Autor: chal - 
11. listopadu 2019
15:17

Učitel Ladislav (43) brutálním způsobem zneužil důvěru mladých studentek a z několika si dokonce udělal sexuální otrokyně. Děvčatům vyhrožoval a nátlakem si na nich vynucoval pohlavní styk. Některé z nich pravidelně znásilňoval od prvního stupně až do konce studia. Zvrhlý učitel si odpykává šest let ve vězení, pokoru však od něj nečekejte. Ani od jeho ženy. „Kdo jsi bez viny, hoď kamenem,“ šokuje úchylova manželka, která se se státem soudí o manželův policií zabavený notebook. Učitel si odpykává šest let vězení.

Vloni v dubnu prasklo, že učitel obchodní akademie ve východoslovenské Rožňavě Ladislav Rašši dlouhodobě zneužívá své studentky. Sexuální násilník dívkám vyhrožoval, že je nenechá odmaturovat, a opakovaně je nutil k pohlavnímu styku.

První případ se stal v červnu 2014. Ladislav tehdy na školním výletě začal obtěžovat studentku třetího ročníku. Napadené děvče vypovědělo, že ji učitel přes její námitky osahával na intimních místech a zatáhl ji k sobě na pokoj, kde se ji pokusil znásilnit, ale studentka se mu podle webu Pluska.sk ubránila.

Tím však peklo teprve začalo. Ladislav totiž mladou ženu k sexu nakonec vydíráním přiměl a následující rok ji pravidelně znásilňoval v intervalu dvou týdnů. Učitel studence vyhrožoval, že pokud nebude povolná, neodmaturuje. Jelikož dotyčná nikomu neoznámila, co se děje, netvor napadl další dívku.

Druhou oběť, studentku druhého ročníku, Ladislav kontaktoval na začátku roku 2016 přes internet. Děvče při první schůzce v soukromí několika způsoby znásilnil a také z ní si udělal sexuální otrokyni, kterou zneužíval až do konce jejího studia na obchodní akademii.

Netvor obtěžoval i další dívky, díky kterým jeho zločiny nakonec praskly, když na výletě v Maďarsku učitelkám ukázaly chlípné textové zprávy, které jim Ladislav posílal.

Když Ladislavovy zločiny vypluly na povrch, policisté u něj doma zabavili notebook. Kromě laptopu vyšetřovatelé vzali také pevný disk, na kterém se nacházely materiály se sexuální tematikou. Obě dvě věci chtějí nyní Ladislav i jeho manželka vydat zpět.

Bývalý učitel se soudí o pevný disk s tím, že stát neměl na jeho zabavení právo, jeho žena chce zase notebook, který prý její manžel sice využíval, ve skutečnosti je ale majetkem její firmy.

Úchylova družka tvrdí, že jako samoživitelka nemá prostředky na nákup nového počítače. Podle státního zástupce byly ale obě dvě věci použity ke spáchání trestné činnosti, a proto v jejich propadnutí státu nevidí problém.

Manželka odsouzeného chlípníka před soudem kvůli notebooku překvapila novináře, když se opřela do manželových obětí! „Proč na začátku procesu, když vypovídaly jako svědkyně, nešly po ukončení výpovědi domů, ale zůstaly v soudní síni až do konce projednávání a usmívaly se tam?“ položila manželka odsouzeného podivnou otázku odpovědí na dotaz deníku Plus JEDEN DEŇ ohledně jejího muže. A ještě si přisadila. „Kdo jsi bez viny, hoď kamenem!“ šokovala.

a-z- ( 11. listopadu 2019 18:20 )

Tak tomuhle pedagogovi bych přidal....20 let.... a dva negry na celu.

aIIahakbar ( 11. listopadu 2019 16:17 )

Možná to byla slovenská forma nátlaku na zvýšení mzdy učitelů.

zlataa ( 11. listopadu 2019 16:01 )

Dobytek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání