Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Učitel z berounské základky údajně zneužíval děti: Dívky na sex prý sháněl na internetu!

Učitel měl zneužívat mladé dívky: S dívkou (13) měl mít sex! (Ilustrační foto)
Učitel měl zneužívat mladé dívky: S dívkou (13) měl mít sex! (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: VaB - 
27. září 2019
19:46

Učitel z Berouna byl obviněn z několika sexuálně motivovaných trestných činů. Podle policie měl během několika let obtěžovat čtyři školačky. Nyní je ve vazbě a čeká na soudní líčení. 

Učitel z berounské základní školy má pořádný malér. Podle policie se měl dopustit několika sexuálních trestných činů na dětech. Údajně spáchal pohlavní zneužití, navazování nedovolených kontaktů s dětmi, ohrožování jejich mravní výchovy a zneužití dítěte k výrobě pornografie. O případu informovala televize Nova.

„Běhá mi mráz po zádech, takoví lidé by vůbec neměli pracovat s dětmi," reaguje zděšeně Nově jeden z rodičů. Ředitel školy Antonín Leopold ale uvedl, že na jeho škole nic takového neprováděl. Choval se prý normálně.

Podle televize Nova to ale není poprvé, co se zmíněný učitel takovéhoto prohřešku dopustil. Za zneužití ani ne patnáctileté dívky byl prý odsouzen už v roce 2012. Amnestie ale prý zapříčinila, že mu byl trest prominut a jeho trestní rejstřík vymazán. 

 

Ke komunikaci s dívkami si muž podle Novy vybíral sociální sítě. Nutil je, aby pořizovaly choulostivé záběry, dokonce se s mužem měly i osobně scházet. Případ se podařilo odhalit, a to v Jihlavě. Kromě toho ale měl podle TV Nova muž obtěžovat dívky také v Plzni, v Sušici a na Přerovsku. 

Právě v poslední zmíněné lokalitě měl mít učitel i pohlavní styk s teprve třináctiletou dívenkou! Obžalovaný muž je nyní v brněnské vazební věznici, kde čeká na soud. Pokud mu soud prokáže vinu, hrozí mu až osm let za mřížemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání