Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policie zatkla muže za zneužití dívky (13): V jeho domě našli oltář a mumifikované ostatky!

Autor: rc - 
21. srpna 2019
19:49

Policie v pátek zatkla Roberta Franka Williamse (53) pocházejícího z amerického New Jersey. Williams byl obviněn ze sexuálního obtěžování třináctileté dívky. Při prohlídce jeho domu je čekal šokující nález. Ve Williamsově domě našli mumifikované ostatky lidí a děsivý oltář neznámému božstvu!

Robert Frank Williams, který žije ve městě Newark v americkém New Jersey, měl sexuálně zneužít teprve třináctiletou dívku. Williams se navíc měl dopustit dalších sexuálních útoků. Zneužít měl několik obětí ve věku 13 a 15 let. Policie na základě četných podezření provedla ve čtvrtek prohlídku jeho domu. Tam je čekal děsivý nález.

Ve Williamsově skříni našli kriminalisté mumifikované ostatky lidí! Ostatky byly uloženy ve skříni. V ložnici navíc našli oltář neznámému božstvu. Byl postaven nad krbovým rámem a tvořen z rohů, několika figurín, křišťálové koule a svíček. V domě navíc byly nalezeny obří kříže vytvořené z náhrobního kamene. Williams fotografii křížů publikoval i na svém facebookovém účtu.

Na sociální síti publikoval i fotografii hexagramu, který je používán několika náboženstvími. Na obřím geometrickém obrazci, který vytvořil na podlaze páskou, byly položeny nože a svíčky. Williamse v pátek zatkla policie. Čelí obvinění ze sexuálního obtěžování nezletilých dívek a znesvěcení lidských ostatků. 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání