Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soud s pašeračkou Terezou zasáhla náhlá zpráva: Smrt otce!

Autor: chal - 
31. října 2019
05:01

Pákistánská soudkyně Alia Neelumová, která má v rukou osud české pašeračky Terezy Hlůškové (23), se musí vypořádat s tvrdou ranou. V úterý ji zastihla zpráva o smrti otce, Neelumová proto odročila všechna soudní stání, jichž se do konce týdne měla zúčastnit.

Soudkyně v případu Terezy Hlůškové v úterý oznámila odročení všech svých stání do konce týdne. Alia Neelumová se v současnosti vypořádává se zdrcující zprávou, která ji zastihla počátkem týdne.

„Otec soudkyně Alie Neelumové v úterý zemřel. Soudkyně na pět dní odjíždí, takže zrušila všechna stání tohoto týdne,“ vysvětlil Blesku novinář Alí Aršád, který bedlivě sleduje případ pašeračky Terezy. A právě i její odvolání Alia Neelumová řeší.

Odročení jednání soudkyně Neelumové by se však na průběhu kauzy Terezy Hlůškové nemělo nijak projevit. Termín dalšího jednání tohoto více než rok a tři čtvrtě vlekoucího se případu totiž zatím nebyl oznámen.

Celníci zadrželi Terezu Hlůškovou loni 10. ledna. Celníci našli v jejím zavazadle téměř devět kilogramů heroinu. Hlůšková tvrdí, že o droze v kufru nevěděla. V březnu si vyslechla nepravomocný rozsudek odnětí svobody na osm let a osm měsíců. Proti verdiktu se odvolala.

danyka ( 1. listopadu 2019 20:35 )

Plně s vámi souhlasím. Ne však s označením "debylové". Správně je debil s měkkým i.

Karcatka ( 1. listopadu 2019 18:24 )

Jste debylove tady.Smat se nadávat ,člověku který umřel.Nejste tady normalni.

babickavenus ( 1. listopadu 2019 14:12 )

Povídal mi nedávno na letišti Hassan Damtihotam,že orál od Tebe, fantazie,o análním nemá slov, jak to popsat a ten závěr.. z áčka do kušny.. to umíš jenom Ty. Ty divochu, rád hořkou čokoládu..?

babickavenus ( 1. listopadu 2019 14:06 )

Dát na Tebe žalobu, by měl p. Hlůšek. A udělat z Tebe celebritu..

babickavenus ( 1. listopadu 2019 13:51 )

Neboj, zrovna Ty konkrétně, zase tolik nepřispívaš, takže klid...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání