Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pašeračka Tereza Hlůšková se postí před Dnem D: Shnije ve vězení! odhadl místní právník

Autor: chal - 
21. září 2019
05:35

Na začátku října by měl poprvé zasednout odvolací soud v pákistánském Láhauru, který přinese rozuzlení případu české pašeračky Terezy. Napětí všech zúčastněných zcela logicky stoupá, důležitost situace si uvědomují obě strany. A státní zástupce nehodlá dát Tereze nic zadarmo. Víc než dva týdny před zahájením soudu se pečlivě připravuje a chystá se na závěrečnou ofenzivu.

Bude to boj o všechno. Až 7. října začne odvolací soud projednávat případ Terezy Hlůškové, rozhodně nebude čas na chyby. Ví to obě strany sporu. Terezin obhájce i státní zástupce, který si na mladou Češku brousí zuby. Prokurátor chce, aby soud Terezinu vinu potvrdil, a ona tak zůstala ve vězení.

Přípravu žalobce Aftaba Ahmeda však potkaly komplikace, jak Blesku sdělil pákistánský novinář Aršád Alí. „Onemocněl. Trápí ho vysoký krevní tlak, ale prý se snad brzy uzdraví. Přípravu rozhodně nijak nepodcení. Je přesvědčený, že díky němu soud Terezino odvolání zamítne,“ popsal žurnalista.

Tereza strávila ve vězení už přes rok a tři čtvrtě. Dlouhý čas za mřížemi údajně má na Terezu zničující vliv. „Když advokát Tereze oznámil, že si bude muset na začátek odvolacího soudu počkat až do října, rozplakala se. Vězenkyně, se kterou sdílí celu, se ji snažila utěšit, ale bylo to zbytečné. Tereza byla frustrovaná a ten den si ani nedala večeři,“ vylíčil Aršád.

Celníci zadrželi Terezu 10. ledna 2018 na letišti v Láhauru. Ve dvojitém dně jejího kufru našli větší množství drog. „Bylo to téměř devět kilogramů heroinu, všechno spálili,“ popsal novinář, co se dělo po zatčení. Celníci před zničením drogy samozřejmě odebrali vzorek, který poslali k laboratorní analýze.

dama_s_kozou- ( 22. září 2019 07:05 )

No uz si neco odkroutila ....muzou ji pustit.Bude hodna.Liznul bych ji.

Bravo-Babis-Zeman ( 21. září 2019 18:31 )

Anebo ty s parchantem😅😅😅😅😂😂😂 prazando1- ludro😄😄😄

Erman ( 21. září 2019 16:57 )

Terezka je nevinná!!! ona chce do čapiho hnízda. Babišu udělej pro to něco vždyť je to možná i tvá dcera už si nevzpomínáš na tu noc v UH?

Stanley1000 ( 21. září 2019 15:29 )

Nu, mně jenom fascinune jedna věc. Jak jsou zde všichni zajedno. Věc v naší rozdělené společnosti, přímo, nevídaná. Ale ať Vám to trochu poruším. Nebudu se pouštět do úvah o její vině a nevině, ty konec konců znáte z mých dřívějších příspěvků a nic se na tom nezměnilo a nezmění, ale je celkem komické, jak žerete "zaručené" zprávy našeho bulváru. Mé informace jsou poněkud jiné a méně dramatické.

Pohybovenadany ( 21. září 2019 15:27 )

Zeman pro ni letí i s Babišem . Tereza bude venku jeste pred Vanocema.Ti nasi komunisti maji cely případ pod kontrolou .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání