Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pašeračku Terezu čekal v den soudu šok! Nenechali ji promluvit

Autor: SKS - 
4. září 2019
18:28

Plánované středeční jednání odvolacího soudu v případu pašeračky Terezy Hlůškové (23) skončilo pro mladou Češku fiaskem. Soud v pákistánském Láhauru sice zasedal, ale Terezou se nečekaně vůbec nezabýval!

Tereza Hlůšková se dlouhé měsíce upíná ke dni, kdy odvolací soud v Láhauru začne projednávat její případ. A podle ideálního scénáře ji zprostí viny a ona po více než roce a půl v Pákistánu konečně odletí domů do České republiky.

Podle informací pákistánského novináře Aršáda Alího měl odvolací soud poprvé zasedat ve středu 4. září, jenže to se nakonec vůbec nestalo! Podle informací českého ministerstva zahraničí se soud ve středu nezabýval přímo Tereziným případem. „Další jednání, které se jí bude týkat, očekáváme přibližně za dva týdny. V tuto chvíli je v plánu na 17. září,“ uvedla mluvčí ministerstva Zuzana Štíchová.

Plánovanému stání by měl v půlce září přihlížet i jeden ze zaměstnanců českého horonárního konzulátu v Láhauru. „Zástupce České republiky se bude soudního jednání účastnit přímo na místě. Zadržené je od počátku případu poskytována standardní konzulární pomoc, naše velvyslanectví je dlouhodobě v kontaktu jak s ní, tak s její rodinou,“ vysvětlila Štíchová.

Terezu Hlůškovou zadrželi pákistánští celníci loni 10. ledna na letišti v Láhauru. Ve falešném dně kufru české občanky našli téměř devět kilogramů heroinu. Tereza od začátku tvrdí, že o droze v zavazadle nevěděla.

xcarodejka ( 17. září 2019 10:46 )

Měkdo ale pracovat potřebuje a práci si sám dobrovolně vyhledává. Prostě nedokáže sedět ani chvíli. Každý jsme jinak založeni. Ovšem i ti méně pracovití by měli mít nějaké meze a nevěnovat ernergii - například jen péči o svůj zevnějšek.

joldh ( 6. září 2019 10:35 )

To je dobře! "Vo co de"??? Vytočit ostatní?

joldh ( 5. září 2019 21:57 )

To je tvoje věc. Ani nevíš že jsi úplný debílek!

77fugas- ( 5. září 2019 13:10 )

Kdo by tě taky zaměstnal kdyz umíš jen polykat mr.dku??😁😁😁😁😁🤮🤮🤮

smradlavamakrela ( 5. září 2019 08:25 )

Už aby ji popravili. Jinak tu od ní nebude klid.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání