Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na zoufalou pašeračku Terezu se vykašlal právník: Češka žadoní u soudu o propuštění z basy

Autor: shp - 
30. května 2019
15:49

Cokoliv, jen ne pákistánský kriminál! Přesně tak zní přání zoufalé pašeračky Terezy Hlůškové (22), která byla v Pákistánu odsouzena k téměř 9 letům vězení za pašování heroinu. Soud se snaží nyní uprosit, aby zvážil, zda nemůže odvolací proces uspíšit. Je zoufalá a psychicky to v base nezvládá. Její právník se ani nenamáhal přijít, takže si Češka může o uspíšení svého stání nechat zdát...

Depresemi ztrápená Tereza Hlůšková a její právník podali žádost o dřívější projednání odvolání, které je nyní naplánováno až na začátek září. Češka a její advokát žádají, aby k němu došlo již příští měsíc. Jenže se zdá, že nejspíš nebudou vyslyšeni. Muž, který jí měl být podporou, jí podrazil nohy.

Propusťte mě, prosí Tereza

Nemohu být zavřená v pákistánském vězení. Propusťte mě nejdříve, jak to jen bude možné. Počítám tu každý den,“ žadonila Tereza v žádosti. Jenže k středečnímu stání nedorazil její právník. Soudkyně Alia Neelumová a soudce Shahbaz Ali Razvi proto projednávání o zrychlení odvolání odložili.

V Pákistánu se přitom od 4. do 5. června koná Svátek přerušení půstu. Projednávat, zda k urychlení odvolání dojde, tak soud bude až po něm. Frustrace deprimované Terezy ještě stouply. Právník ve středu podle zdroje Blesk.cz k soudu nedorazil, protože měl plné ruce práce s jiným případem. Alespoň to tedy tvrdil.

Žalobce chce pro Češku doživotí

Tereza byla chycena s téměř devíti kilogramy heroinu na začátku roku 2018. Po více než roční vazbě nad ní konečně vynesl soud ortel. Odsouzena byla na 8 let a 8 měsíců vězení v pákistánské base. Rozsudek ji zdrtil a odvolala se proti němu. Totéž ovšem učinil žalobce, který si pro Češku přeje doživotí.

kuropatka ( 31. května 2019 03:37 )

Zvykne si a bude to dobrý Má ještě dlouhý pobyt na nedobrovolné dovolené

babickavenus ( 31. května 2019 01:17 )

V tomhle jsme opravdu jedineční....přát "spo­luob­čano­vi".­.aby chcípnul, dostal doživotí, co nejvíc trpěl a podobně... Pakistán byl hafo roků, největším vývozcem opia a heroinu na světě. Armáda, policie, státní správa...nikoliv prostý lid. Pokrytectví těžkeho kalibru. 11karel11, email1 a peyotl...vůdci zlých lidí..inu dobře...

Pohybovenadany ( 31. května 2019 01:04 )

A jak jedno z českých přísloví říká ...jednou jseš nahoře, podruhé dole....ale už se na tom pracuje , že budeš s Řepkou na cele v tej Ruzyni.

yokky ( 31. května 2019 00:52 )

pan Kajinek to taky vydrzel,vem si prikla­d.😂😂­😂😂😂🤳🤳🤳­🤳🤳🤳🤳🤳

j_dc_cv ( 30. května 2019 22:46 )

To je fakt blběna. Prý pusťte mě co nejdříve.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání