Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pašeračka Tereza trpí nemocí a v noci nespí: V Pákistánu udeřila vlna veder

Autor: shp - 
11. května 2019
13:53

Jde to s ní z kopce. Česká pašeračka Tereza Hlůšková (23) v pákistánské base, kde si odpykává trest za pašování heroinu, trpí více a více. Poté, co byla odsouzena na 8 let a 8 měsíců vězení, se psychicky zhroutila. Nyní ji navíc postihly další zdravotní problémy, tentokrát fyzického rázu.

V Pákistánu totiž udeřila nesnesitelná vlna veder. Českou pašeračku Terezu vzápětí postihly vážné kožní problémy. Už v minulosti s nimi zápolila a vzhledem k parnému počasí se jí nyní hodně zhoršily.

Horko je horší a horší

Horko v Láhauru stoupá. Tereza se začala sprchovat třikrát až čtyřikrát denně. Vězeňští lékaři ji instruovali, ať používá co nejvíce vody a předepsali jí léčivo na pokožku,“ řekl Blesk.cz zdroj z Pákistánu, podle něhož nosí Češka nyní jen trička a kraťasy.

V posledních dnech je velmi smutná a ustaraná. Nemůže pořádně spát kvůli horku,“ dodal s tím, že čeká na stání, které bude projednávat její odvolání proti rozsudku. Soud však proběhne až 4. září. Češka dokonce požádala o propuštění z basy na kauci.

Tereza žádá o propuštění na kauci

Tereza podala žádost o propuštění na kauci k láhaurskému vrchnímu soudu prostřednictvím svého právníka Asghara Dogera. Tereza si přeje, aby ji soud propustil z vězení až do odvolacího řízení,“ prohlásil už před časem pákistánský zpravodaj Ali Aršád.

Ukecanalama ( 2. června 2019 22:49 )

Hloupý prohřešek není pašování a tím i šíření zla = drogy, která zabíjí lidi . Hloupost je drogy užívat, jejich výroba, pašování a prodej je trestný čin. Radost z toho nikdo nemá a opovržení nad takovým člověkem se nedivím. A ano, pochybuji, že se tu někdo z nás živí tak, jako Tereza, která s výjimkou pár týdnů nebo měsíců nehrábla na práci

angel.valentina111 ( 31. května 2019 00:08 )

Přemýšlím jestli přidat příspěvek. Ráda bych reagovala, ale nemohu vstřebat tolik zla a radosti z hloupého lidského prohřešků:" kdo jsi bez hříchu, první hoď kamenem"

Thyronx ( 12. května 2019 02:40 )

Jsem na FL a denně jsou 32°C tepla.

Musím se starat abych spát mohl. Zkus to taky Terezo. 8 let je sranda která uteče jak voda.To tě můžu ubezpečit.

Pohybovenadany ( 11. května 2019 21:22 )

A chodíš do posilovny jak jsi slíbila treneru Vlachovi ?

Pohybovenadany ( 11. května 2019 21:02 )

Terezko , Češi vyhrávají s norskem!! To ti asi opruzeniny a pupinky nevyléči co ? A tu sochu , chceš bronzovou nano z mramoru ? Jo , a potřebujeme velikost poprsí .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání