Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otřesná nehoda v Poděbradech: Řidička srazila maminku s kočárkem, dítě je ve vážném stavu

Otřesná nehoda v Poděbradech: Řidička srazila maminku s kočárkem, dítě je ve vážném stavu (ilustrační foto)
Otřesná nehoda v Poděbradech: Řidička srazila maminku s kočárkem, dítě je ve vážném stavu (ilustrační foto)  (Autor: Karel Kopáč)
Autor: dce - 
18. září 2019
19:51

Vážným zraněním teprve tříletého dítěte skončila nehoda v Poděbradech. Řidička osobního auta nezvládla řízení a vozem vjela na chodník, kde srazila ženu se dvěma dětmi. Právě pro mladší z nich, které bylo v kočárku, musel letět vrtulník.

K nehodě došlo podle Deníku v ulici Za Nádražím před Domovem dětí a mládeže Symfonie. Řidička (56) Škody Yetti podle svědků usnula za volantem. „Přejela do protisměru, vyjela vlevo mimo silnici, kde nabourala nejprve do betonové zdi s rozvodnami elektřiny. Poté vjela na chodník, kde došlo ke střetu se ženou se dvěma dětmi,“ uvedla policejní mluvčí Petra Potočná.

V kočárku sedělo tříleté dítě, které utrpělo vážná poranění. „Dítě bylo letecky z místa transportováno do pražské motolské nemocnice,“ dodala mluvčí. Matka i druhé dítě (6) byly rovněž zraněny, do nemocnice je převezla sanitka. Řidička vozu vyvázla bez zranění.

vera gebertova ( 12. listopadu 2019 17:30 )

dumnasska ( 11. října 2019 23:20 )

dumnasska ( 21. září 2019 01:36 )

Ivan idk ( 19. září 2019 21:14 )

Mikrospánek. Znám to po nočních směnách.

jasnovidec01 ( 19. září 2019 16:52 )

zkratik: Ratlíku ...haha teda vlastně zkatlíku....možná vidíš daleko dopředu,ale jinak víš h-o-v-n-o.Mě spíš zarazila jiná věc,tříletý dítě v kočárku?Ledaže by bylo tělesně postižený ty jsi postižený ale duševně ,proč by nemělo být 3leté dítě v kočárku ????a nejsem jasnovidec je to jen má přezdívka V.O.L.E

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání