Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pašeračka Tereza utíkala z vězení! 10 minut a hrůza skončila

Aktualizováno -
25. září 2019
12:20
Autor: shp, ČTK - 
25. září 2019
05:01

Česká pašeračka Tereza Hlůšková (23) nemá stále klid. Nejenom, že netrpělivě čeká v pákistánské base, jak dopadne odvolání proti jejímu trestu, ale k tomu zažila další drama. Pákistán totiž postihlo rozsáhlé zemětřesení. Vyděšená Češka v Láhauru utekla při otřesech z vězeňské cely.

Sever Pákistánu zasáhlo zemětřesení, které podle agentury Reuters dosahovalo síly 5,8 stupně Richterovy škály. Lidé v Islámábádu prchali v panice z budov. Otřesy zasáhly i Láhaur, kde je Tereza umístěna ve věznici. ČTK hlásí, že přírodní katastrofa zabila minimálně 22 lidí a na 700 jich je zraněných.

Neplánovaný útěk z cely

Tereza utekla z vězeňské cely. Společně s dalšími ženami pláchly na vězeňský trávník, kde stály asi 10 minut,“ prozradil Blesk.cz zdroj přímo z Pákistánu. Vězeňkyně se obávaly, že by na ně mohlo spadnout vězení. Proto byly dočasně propuštěny. Poté, co otřesy přestaly, se vrátily zpět za mříže do svých cel.

Podle mých informací je v pořádku,“ dodal zdroj o stavu Terezy. Na psychice to ale Češce, která tráví v pákistánském vězení už více než rok a půl, určitě nepřidalo. Někdejší krásku ze sociálních sítí v poslední době navíc trápí váha. Ve vězení přibrala až 15 kilogramů.

8 roků a 8 měsíců za pašování

Za pašování necelých devíti kilogramů heroinu – nechvalně proslulé tvrdé drogy – byla Hlůšková odsouzena na začátku letošního roku k osmi letům a osmi měsícům vězení. Rozsudek však není právoplatný, protože jak Češka, tak státní zástupce se proti němu odvolali. Žalobce chce pro Terezu doživotí.

silen ( 25. září 2019 23:16 )

...proč se furt ptáte "proč o ní píšou, koho to zajímá?" Vás to zajímá, vás, co na ty články o ní reagujete! Já si to taky přečtu, ty drby o ní..., raději než nějaké odborné analýzy o HDP nebo mandatorních výdajích státního rozpočtu... Jednoduchá rada: "Když tě to sere, nečti to a nepiš na to nějaké tvoje negativní reakce!!!

zdenekksevratiI ( 25. září 2019 18:57 )

Khurva, ještě osm let nám budou psát o té bezvýznamné lidské trosce.

skp705 ( 25. září 2019 17:19 )

Sex spali hodne kalorii....

e.lesanova ( 25. září 2019 15:34 )

Redaktoři opět "perlí"...největší stres pro feťáky a dealery drog.....ve vězení ztloustnete...ach jo...

Pohybovenadany ( 25. září 2019 14:45 )

Metráček ....Metráček ....určitě se cpe hlava nehlava, no jó, dyť je to zadarmo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání