Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pašeračka Tereza odmítá jídlo! Čeho tím chce dosáhnout?

Autor: chal - 
7. září 2019
05:03

Vězeňský režim si vybírá svou daň. Česká pašeračka Tereza Hlůšková (23), která už přes rok a půl trčí v pákistánském kriminálu, na tom není po fyzické stránce nejlépe. Tereza se před zatčením mohla chlubit postavou modelky, to však dnes rozhodně neplatí. A nejslavnější česká vězeňkyně v Pákistánu se rozhodla s tím něco udělat.

Tereza Hlůšková strávila v pákistánském vězení už víc než půl roku a dlouhé dny nečinnosti na cele se neblaze projevily na její postavě. A Tereza si to moc dobře uvědomuje. Rozhodla se proto radikálně změnit svůj režim a začala se sebou něco dělat.

Zadržená Češka se o dietu pokusila už na jaře. „Ke snídani má většinou chleba a vajíčka. K obědu pak salát a k večeři pákistánský chléb se zeleninou,“ řekl v dubnu Blesku pákistánský novinář Aršád Alí, který má ve věznici své zdroje. Téměř po půl roce se situace opakuje a Tereza je opět nespokojená se svou hmotností.

„Znovu přibrala, váží 65 kilogramů. Minulý týden se zvážila ve vězeňské nemocnici a byla z toho nešťastná. Když přijela do Pákistánu, měla mezi 50 a 53 kilogramy,“ vysvětlil Aršád. Tereza proto znovu najela na dietní režim a prý jí jen jedno jídlo denně. Kromě toho se také začala víc hýbat a každý den brzy ráno vstává a poctivě chodí, aby shodila alespoň něco.

Terezu Hlůškovou zadrželi pákistánští celníci na letišti v Láhauru loni 10. ledna. V jejím kufru našli téměř devět kilogramů heroinu ukrytého ve dvojitém dně. Hlůšková od začátku tvrdí, že je nevinná, soudce o tom však nepřesvědčila. Pašeračka dostala trest odnětí svobody na osm let a osm měsíců, rozsudek je nepravomocný. Odvolací soud se případem začne zabývat pravděpodobně ve druhé půlce září.

Oxana Pavelkova ( 9. září 2019 00:01 )

Teď neusnu 🙈

Voda ( 7. září 2019 22:15 )

Má se dobře šlapota,proto je tlustá.

Bird ( 7. září 2019 20:29 )

Jedna sedí za všechny, všechny šlapou za jednu.

la.ma ( 7. září 2019 19:33 )

pokud pašeráci nebudou chtít, aby jim zacvakala těch 9 kilo "mouky", co pustila celníkům---chudinka...za deset let tučná, vyrážkou obsypaná selka s umaštěnými zbytky vlasů, v česku jí bude zima, emigruje do Afrikanistánu

Moravacek ( 7. září 2019 18:57 )

Za 10 let vyleze z Pakistanske basy, vydá knihu, udělá film, a bude ve 30 bohatá.... Bude mít více peněz než vy všichni diskuteri tady, je to je dnešní kosher svět!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání