Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Pedofilní narozeniny miliardáře Epsteina (†66): Jako „dárky“ mu prý posílali 12leté dívky

Autor: shp - 
20. srpna 2019
20:22

Zvrhlý miliardář Jeffrey Epstein (†66) se jakémukoliv dalšímu trestu vyhne. Podle všeho spáchal sebevraždu ve vazební cele na Manhattanu, kde čekal na soud kvůli obchodování s lidmi a kvůli sexu s nezletilými. Na povrch mezitím dál a dál vyplouvají nechutnosti, kterých se zvrhlý finančník dopouštěl.

Američanka Virginia Giuffreová (35) popsala ve své výpovědi období, kdy byla jako sexuální otrokyně držena Epsteinem a jeho komplickou Ghislaine Maxwellovou. Finančník se podle ní chvástal, že dostal jako dárek k narozeninám tři teprve dvanáctileté dívky. Virginii bylo tehdy teprve 15 let, uvedl New York Post.

Nezletilé jako dárek k narozeninám

To nejhorší, co jsem slyšela přímo z jeho vlastních úst, bylo, že tyto krásné dvanáctileté dívky přiletěly na jeho narozeniny,“ vypověděla Giuffreová. „Bylo to překvapení, dárek k narozeninám od jednoho z jeho přátel. Pocházely z Francie. Neviděla jsem je, nesetkala jsem se s nimi,“ pokračovala Virginie. Poté, co je Epstein zneužil, je prý na druhý den poslal opět domů.

Jeffrey se poté, co je poznal, chvástal, že to byly dvanáctileté dívky, které přiletěly z Francie, protože jsou velmi chudé. Jejich rodiče potřebovali peníze, nebo tak nějak, a ony mohly absolutně volně zůstat, nebo odletět pryč,“ stálo dále ve výpovědi Giuffreové. Dívky prý Epsteina masírovaly a prováděly mu orální sex.

Děvčata prý Epsteinovi sháněl Brunel

Tím, kdo měl finančníkovi nezletilé dívky sehnat na hrátky, byl prý podle Daily Mailu jeho známý Jean-Luc Brunel, který hledal modelky pro svou agenturu MC2. Do té prý Epstein investoval v přepočtu přes 23 milionů korun. On mu měl za to často dohazovat nezletilé na sex. Brunel to samozřejmě popřel s tím, že se jedná o nepotvrzené pomluvy.

Epstein mi řekl, jak je Brunel koupil v Paříži od jejich rodičů, kterým nabídl obvyklou sumu peněz, víza a kariéru modelek. Jeffrey si myslel, jak je absolutně báječné, že lidi snadno svedou peníze a že se všechno a všichni dají koupit,“ uzavřela Virginia svou šokující výpověď.

Nucený sex s princem

Kromě těchto děsivých obvinění také prohlásila, že byla v 17 letech nucena mít sex s anglickým princem Andrewem. Buckinghamský palác to popřel s tím, že vévoda z Yorku odsuzuje Epsteinovo chování. Finančník se pravděpodobně oběsil ve své cele 10. srpna letošního roku.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání