Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílený bodybuilder chtěl těhotné přítelkyni vydloubnout oči: Kvůli lajku na facebooku!

Autor: chal - 
26. června 2019
16:09

Jako šílený násilník se projevil bodybuilder Danny Bridges (35), když s neuvěřitelnou agresivitou napadl svou přítelkyni. Šílený útočník těhotnou ženu zmlátil pěstí, zaklekl ji na zemi a pokusil se jí vydloubnout oči! Dannyho řádění mělo navíc naprosto zbytečný důvod – přítelkyně trpěla kvůli jednomu „lajku“ na sociální síti.

Devět let vězení dostal anglický bodybuilder Danny Bridges za brutální útok na těhotnou přítelkyni. Násilník ženu mlátil pěstí, škrtil ji a nakonec se jí pokusil vydloubnout oči. To vše z malicherného důvodu, nelíbilo se mu, že mladá žena dala na facebooku palec nahoru nějakému příspěvku.

Násilník u soudu neprojevil ani náznak lítosti a svým chováním dokonce rozhodil i zkušeného soudce Ruperta Lowa. Když Lowe četl ze soudního spisu průběh napadení, obžalovaný se pobaveně šklebil!

„Všiml jsem si, že se usmíváte, zatímco čtu o vašich činech. Napadená si myslela, že jí vyskočí oči z důlků a bála se, že zemře. Neprojevil jste žádnou empatii vůči vašim nejbližším. Jste jen další sobecký, cholerický násilník,“ nepáral se soudce s šílencem a poslal ho na devět let do vězení.

Danny Bridges podle policie přítelkyni napadl v loňském roce dvakrát. Při prvním incidentu v březnu ji několikrát silně udeřil do nohy. Druhý, vážnější útok přišel v říjnu poté, co Dannyho přítelkyně na facebooku dala někomu „lajk“ a jemu se to nelíbilo. 

Těhotnou ženu několikrát pěstí udeřil do obličeje a do nohou a pak ji začal škrtit. „Po útoku ji donutil, aby ho odvezla k němu domů, odkud jí kvůli zranění v obličeji zakázal odejít. Oběť napsala SMS zprávu kamarádce, aby zavolala pomoc,“ sdělila policie hrabství Kent.

Bridges veškerá obvinění odmítal a tvrdil, že jeho přítelkyně prostě upadla. Soud mu ale neuvěřil a poslal ho na devět let za mříže. „Doufám, že je tento rozsudek silnou zprávou všem násilníkům, že nebudou tolerováni. Vyzýváme všechny oběti domácího násilí, aby se nám ozvaly,“ řekl k tomu policejní vyšetřovatel Morgan Fitzpatrick.

hanka666 ( 9. prosince 2019 22:37 )

To je ale komedie na těch selfíčkách....jak se pěkně smějí, ukazují všem, jak jsou štastní...a pak ji zmlátí a chce ji vydloubnout oči.

antismejd ( 26. června 2019 16:56 )

Bodybuilder a jemu podobní to mají tam nahoře úplně vylízaný no a taky ty bobule co žerou jsou časovanou bombou......no a vybuchla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání