Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž, který v Mariánských Lázních brutálně napadl svou matku, je ve vazbě. Žena (†73) zraněním podlehla

Muž (51) z Mariánských Lázní brutálně napadl svou matku (†73). Policie ho vzala do vazby (ilustrační foto)
Muž (51) z Mariánských Lázní brutálně napadl svou matku (†73). Policie ho vzala do vazby (ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
13. dubna 2019
19:36

Jedenapadesátiletý muž obviněný z toho, že ve čtvrtek večer brutálně napadl svoji matku v Mariánských Lázních, je ve vazbě. Třiasedmdesátiletá žena mezitím svým zraněním podlehla.

Původní obvinění z pokusu o vraždu tak může být překvalifikováno. Syn svoji matku napadl v jejím bytě. „Ženu bil pěstmi do hlavy, mlátil jí hlavou o zem a kopal do ní. Policejní hlídku přivolali sousedé, kteří z bytu slyšeli hluk. Zbídačenou ženu našli policisté ležet v bezvědomí a poskytli jí první pomoc,“ uvedla v pátek krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Těžce zraněnou ženu přepravil vrtulník do nemocnice v Plzni. Krajští kriminalisté v pátek obvinili muže z pokusu o vraždu. V sobotu soud vyhověl návrhu státního zástupce a poslal muže do vazby. Za násilný trestný čin mu hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let. Žena mezitím zraněním podlehla. Původní obvinění z pokusu o vraždu tak může být překvalifikováno.

bibijana ( 13. dubna 2019 21:01 )

Jenom deset let za vraždu?! Vrátí se z fešáckého kriminálu a hned bude mít nárok na starobní důchod.Zajímalo by mě, co to bylo za rodinu. Tu agresivitu mají většinou potomci v genech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání