Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Překrásnou Annu (†22) nalezli mrtvou v hotelovém pokoji. Zemřela při sexu, tvrdí její přítel

Autor: DH - 
13. dubna 2019
15:52

Otřesný pohled se naskytl švýcarským policistům, kteří byli přivoláni k nalezenému tělu mladé ženy (†22) z Velké Británie. Mrtvola ležela v koupelně jednoho z pokojů v luxusním hotelovém resortu na břehu oblíbené turistické oblasti okolo jezera Maggiore. Za mřížemi v souvislosti s vraždou skončil německý přítel mladé ženy.

Bývalou studentku prestižní soukromé školy v Británii Annu Florence Reedovou (†22) nalezla policie společně se záchranáři bez známek života v koupelně hotelového pokoje v resortu Ramada La Palma ve městě Locarno.

Pomoc dívce zavolali hoteloví hosté, kteří okolo třetí hodiny ráno slyšeli výkřiky a hádku z vedlejšího pokoje. Podle švýcarských médií byl také policií v souvislosti s případem zadržený její devětadvacetiletý přítel německého původu Marc Schatzle.

Podle některých zdrojů policie Němce s drsným vzezřením podezírá ze zabití. Milovník tetování, které zdobí i jeho tvář, ale údajně kriminalistům tvrdí, že jeho milovaná přítelkyně zemřela během sexuálních hrátek, které se vymkly kontrole. Vyšetřování je ale teprve na začátku.

Přijeli si užívat dovolenou

Mladý pár dorazil do Locarna, které leží u jezera Maggiore, den před Anninou smrtí. Pronajali si luxusní apartmá, aby si prý mohli užívat soukromí. Anna a její přítel Marc očividně rádi společně cestovali. Zvláště v posledním roce sociální sítě zásobovali fotografiemi z luxusních večeří, tropických rájů, pouští a pláží celého světa. Je proto velikou záhadou, proč musela mladá dívka přijít o život.

Dianthos ( 17. srpna 2019 15:22 )

Neuvedli zdroj příjmů, který jim umožňoval luxusní život. On vypadá jako vyhazovač z nočního podniku, nebo pasák. Chudák krásná dívka.

Paul Katzchen ( 17. srpna 2019 13:40 )

Tak s tebou by toho asi nacestovala. Z chlíva do stáje, pak ke kurníku, do kuchyně a skončila by v ložnici viď. Ale jinak máš pravdu.

centrum ( 8. července 2019 20:43 )

Vidíte na ní někdo něco překrásného?
Já vidím zmalovaný obličej, křivé nohy do O...

zamlzena ( 21. dubna 2019 12:04 )

Možná si přivydělávala sexem, aspoň tak se oblékala, a na fotce má zasněný výraz plus ty umělé řasy. Tak mě jen napadá "kdo s čím zachází...."

filip.rozec ( 14. dubna 2019 09:08 )

kdyby si radši holka našla slušnýho chlapce z Moravy co má hospodářství, kravku, slípky a slušnou práci řidiče kombajnu a ve volnym čase místo večírků kouká na novu a píše na blesk.cz, tak se jí to nemuselo stát !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání