Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové se přiznal: Střelcem měl být Miroslav Marček

Aktualizováno -
11. dubna 2019
17:53
Autor: dce - 
11. dubna 2019
17:28

Ohromný zvrat ve vyšetřování případu vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové se podle místních médií podařil slovenským policistům ve čtvrtek odpoledne. Několik dlouhých hodin vyslýchali bývalého vojáka Miroslava Marčeka, který se nakonec přiznal. Právě Marček měl Jána s Martinou zastřelit v jejich domě ve Veľké Mači.

Reportéři slovenské RTVS a serveru aktuality.sk přišli ve čtvrtek odpoledne s informací, že po několik hodin dlouhém výslechu se k zastřelení Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové přiznal bývalý profesionální voják Miroslav Marček. Policisté ho dokonce odvezli do Veľké Mači a Sládkovičova.

Jenže jiní obvinění v případu vypovídali již v minulosti jinak. Podle Zoltána A., který je v případu považován za zprostředkovatele, figuroval při vraždě Marček jen jako šofér, snoubence měl zastřelit Tomáš Sz., bývalý policejní vyšetřovatel a Marčekův bratranec!

Oba muži nejsou policii nijak neznámí - oba se měli v prosinci 2016 podílet na vraždě podnikatele Petra Molnára.

Investigativní reportér Kuciak, který pracoval pro server Aktuality.sk, byl spolu se snoubenkou zastřelen 21. února 2018 ve svém domě ve vesnici Veľká Mača, ale na zločin se přišlo až o několik dnů později. Kušnírová byla zastřelena jedním výstřelem do hlavy, Kuciak dvěma výstřely do srdce. Střelec použil pistoli ráže devět milimetrů.

illyria ( 12. dubna 2019 08:34 )

"se podle místních médií " takže jedna paní povídala... Nevěřím tomu, že se profesionální voják (takže velmi psychicky odolný jedinec cvičený i na odolání psychického nátlaku) přizná a tím i "udá" svoje příbuzné... Spíš by mě zajímalo, proč se v médiích "nehraje" linka Penta - kdy ta Alena Zs. označila jako objednavatele šéfa Penty... Jo aha, protože Penta....

5nastolevceskych ( 12. dubna 2019 06:41 )

Za každý zločin musí být někdo potrestán. Pokud je to viník, tím lépe.

verka1 ( 11. dubna 2019 21:47 )

Uvidíme co na to soudy. Všichni mají dostat doživotí.

antitupec ( 11. dubna 2019 20:42 )

Evidentně tebe, když to čteš a ještě máš potřebu se k tomu vyjadřovat, ***.

doktormediciny ( 11. dubna 2019 19:39 )

 Domnivam se, ze vypovedni hodnota clernku je problematicke..On se prizna no a pak rekne, ze to neudelal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání