Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Pražský hokej pláče: Tomáš (†27) vjel i s motorkou u lomu Amerika pod kola teréňáku

Autor: dce, ČTK - 
10. dubna 2019
19:14

Smutné chvíle prožívají hokejisté z pražského Fanklubu Lev - jejich spoluhráč a kamarád Tomáš S. (†27) zemřel při těžké dopravní nehodě. Na svém motocyklu vjel přímo pod kola velkému osobnímu autu. Ani rychlý zásah lékařů mu už nepomohl.

Střet motorkáře s protijedoucím vozidlem u obce Mořina na Berounsku skončil v neděli v podvečer tragicky. Mladý muž zraněním na místě podlehl. "Motorkář, ročník 1991, vjel do zatáčky, kde se následně střetl s osobním vozidlem, které jelo proti němu," popsala policejní mluvčí Vendulka Marečková nehodu. Test na alkohol u řidiče osobního vozidla byl negativní.

Motorkářem na černém Harley byl Tomáš S. z řad hokejistů Fanklub Lev Praha. Ti už se k tragédii vyjádřili na svých webových stránkách. "Navždy budeš v našem srdci, hrozně moc nám chybíš a nikdo z týmu tomu nechceme věřit, je nám to tak líto, tak moc, nikdy nezapomeneme na tvůj úsměv, na tvou lásku k hokeji, k týmu, tvou péči o nás kamarády, byl jsi ten nejlepší člověk, kterého jsem v poslední letech měl možnost potkat a navíc jsi byl můj kamarád, nemohu věřit, že už tu s námi nikdy nebudeš," napsal Tomášův trenér.

Číslo 55, které Tomáš nosil na dresu, bylo vyřazeno a bude už navždy patřit jen jemu. "Měl nejpoctivější docházku z týmu Fanklubu Lev Praha za poslední tři sezony, a po něm tak bude pojmenovaná individuální trofej pro oddané hráče, protože tím Tomáš byl nejvíce ze všech."

slavnar ( 11. dubna 2019 22:50 )

slavia v prvni lize, sparta se na posledni chvili zachranila pred play out aby zahy vypadla v predkole. myslim si, ze prazsky hokej plakal uz pred touto smrti.

villon ( 11. dubna 2019 22:11 )

Já ještě nevyděl motorkáře co by dodržoval předpisi. Možná dětci na babetě nepřekračujou povolenou rychlost, to je tak všechno. Ale běda jak se na to upozorní, hned je z jejich strany zle.

offline ( 11. dubna 2019 14:46 )

Motorkář?

offline ( 11. dubna 2019 13:20 )

Tak jak to bylo?

offline ( 11. dubna 2019 13:17 )

Neznám ho, to je pravda, ale trvám na tom, že majitelé silných motorek, které existují jen pro zábavu a obtěžují přitom všechny ostatní lidí, jsou bezohlední sobci, bezohlední sobci, bezohlední sobci. Prostě člověk který má trochu sebereflexe, by tohle nikdy nemohl dělat. Tyhle motorky by se vůbec neměly vyrábět a provozovat, je to čisté zlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání