Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič přejel a zabil člověka. Pak se vrátil na místo, aby zahladil stopy

Autor: DH - 
24. března 2019
20:23

Policisté na Litoměřicku pátrají po řidiči, který v noci na neděli srazil svým autem člověka. Nejprve od nehody ujel, po chvilce se však vrátil. Místo pomoci se ale muž snažil zakrýt své stopy a od bezvládného těla oběti znovu odjel.

K tragédii došlo kolem půl třetí v noci na konci obce Podsedice nedaleko Litoměřic. FTV Prima uvedla, že nehoda měla i svoji očitou svědkyni. Ta řekla, že se automobil vesnicí řítil ve velmi vysoké rychlosti. Pak prý uslyšela náraz.

Žena podle Primy kvůli tmě netušila, co přesně automobil zasáhl. Vůz ale viděla. Reakce řidiče ji prý šokovala. „Ten řidič se vrátil znova a sebral si všechno, co mu tam upadlo. Vedle toho človíčka si sebral svoje věci a ujel znovu. Ani první pomoc, nic prostě,“ sdělila smutně svědkyně. Jiná žena se nakonec vydala na místo neštěstí podívat, na zemi tam ležel její kamarád.

Sraženému muži na místě nebylo pomoci, náraz ho odmrštil deset metrů daleko. Policie v současné době vše šetří. „Muže pravděpodobně srazilo osobní vozidlo, po kterém pátráme,“ řekla FTV Prima policejní mluvčí Jana Slámová.

 

Vyšetřovatelé jsou ale jinak skoupí na slovo. Mají obavy, že kdyby uvedli přesné informace o barvě nebo typu vozu, mohl by se ho pokusit jeho majitel zbavit. Podle místních byl muž oblíbený. FTV Prima uvedla, že se jednalo o řidiče kamionu, na světě po něm prý zbyla manželka a dvě děti. Policie uvítá každého svědka nehody na lince 158.

PPP150W ( 25. března 2019 07:03 )

Howado jste vy. Naprosto nevíte jak to bylo, ale neváháte dehonestovat oběť nehody. Ožralý mohl být klidně i řidič co ho porazil.

dylina ( 25. března 2019 00:21 )

Já bych to typoval na BMW(vzhledem ke statistice hovad,co v nich sedí...)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání