Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Tvrdá rána pro Terezu: Soudce ji připravil o jediné potěšení!

Autor: chal - 
21. února 2019
05:15

Pomyšlení na hrozbu let strávených v pákistánském kriminále člověka zrovna neuklidní. Tereza (22) si patrně už brzy vyslechne verdikt, přirozeně se tak čím dál víc stresuje. Soudce jí teď navíc zakázal věc, která jí proti nervozitě pomáhala ze všech nejvíc – kouření.

Tereza se díky cigaretám naučila udržovat pod kontrolou hladinu stresu. Za mřížemi si tak vypěstovala slušnou závislost, ve které ji dokonce podporovali sami policisté a poskytovali jí tabák! Tereza ale nebude moct svůj zlozvyk dál rozvíjet, protože rázně zakročil soudce Šahzád Raza.

Razovi ale nejde o Terezino dobré zdraví, jde mu jen o dodržování platných zákonů a vyhlášek. Vězni mají totiž v Pákistánu kouření zakázané. Když tak Raza po soudním stání viděl Terezu postávat s cigaretou v ruce, rozzuřil se.

I když nezjistil, kdo přesně Češce kuřivo poskytl, policisty důrazně varoval a zakázal jim obviněné brunetce poskytovat jakékoliv tabákové výrobky. Jeden z ozbrojenců to ve středu řekl novináři Alímu Aršádovi.

Terezu Razův zásah zdrtil a soudce poprosila o výjimku. Šahzád Raza ale potvrdil svou pověst nekompromisního soudce a Tereze nevyhověl. „Já ale bez kouření nepřežiju!“ postěžovala si obviněná. Nic naplat, bývalá fotomodelka se musí se smradlavým koníčkem alespoň na čas rozloučit.

Soudce podle Aršáda policistům jen pohrozil, zatím jim nehrozí žádný trest. Důvod, proč některý z ozbrojenců zariskoval a Tereze tabák navzdory platným zákonům nabídl, je podle pákistánského novináře prostý. „Je jim prostě sympatická,“ usmál se.

Celníci Terezu zadrželi v pákistánském Láhauru loni 10. ledna. Češka měla v kufru ve dvojitém dně téměř devět kilogramů heroinu. Tereza od počátku tvrdí, že o droze neměla tušení. V rámci probíhajícího soudu se už musela zúčastnit několika desítek stání.

Video: Tereza odchází od soudu (2. února 2019)

joldh ( 25. února 2019 10:38 )

....De°il!!!!

Samsung9 ( 21. února 2019 19:46 )

Je jasné že tato tupounka co má místo mozku varlata nemá ani ponětí že mladí stráví v kriminále ať se jí tu zástava prazanda1 jak chce. Ona sama žije totiž s čmoudem.. Ona sama je podobná Tereze debilce. Proto ta náklonnost jen mě udivuje nenávist prazandy1 k dětem a lhostejnost kterou vyjádřila slovy, že ji je jedno jestli cizí děti chcípnou nebo ne.. To svědčí o její ubohosti a vyfetlem mozku.

exekutor ( 21. února 2019 18:53 )

No svou debilitu fakt nezapřeš a blbá jsi taky ukazkově. Jsem chlap ale tebe bych ani nepochchcal Huličko černých shnilych ocasů

exekutor ( 21. února 2019 18:04 )

Odulá špína pašerácká už brzo bude rejt a mejt držkou díry na howwna v kriminále desítky let!

obessenalucerne ( 21. února 2019 18:01 )

Máš někde ceník za souložení s dětmi, které nám nabízíš?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání