Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jezdila s Terezou do Pákistánu: Teď její kamarádka prozradila, jak to ve skutečnosti bylo!

Autor: DH - 
17. února 2019
13:50

Na kameru promluvila další modelka, která si jezdila přivydělávat focením do Pákistánu stejně jako Češka Tereza H. (22). S údajnou pašeračkou drog byla navíc kamarádka, Tereza jí lukrativní přivýdělek prý dohodila. Dívka se teď rozpovídala pro web Expres o tom, jak celé focení probíhalo, a prozradila, co si myslí o kamarádčině vině či nevině.

Blízká přítelkyně Terezy finančně zajímavé focení v Pákistánu také zažila. Tuší tedy, jak složité je se do země dostat. „Nejprve jsme jeli do Anglie, kde nám byla zařízena víza, a pak jsme se vydali na cestu do Pákistánu. Ta byla trošku komplikovanější, neletěli jsme letadlem napřímo, ale přes Irsko, potom do Dubaje a odtamtud do Láhauru,“ řekla dívka pro Expres.cz s tím, že u letiště na ně vždy někdo čekal. Fotila se prý slavnostnější pákistánská móda i běžné oblečení jako džíny nebo halenky, modeling údajně probíhal v ateliéru. Spekulace, že Tereza a ostatní modelky jezdily do Asie dělat erotické fotky, dívka, která si přála zůstat v anonymitě, popřela.

Mladou ženu z Uherského Hradiště do Pákistánu nalákaly snadno vydělané peníze. „Za jedno focení, které se vším všudy trvalo deset dní, jsme si vydělali 2700 liber (přibližně 77 000 kč, pozn.red.),“ popsala pro Expres modelka, která poměrně nebezpečnou zemi navštívila dvakrát, vždy bez Terezy. Ta údajně do Pákistánu vycestovala potřetí a už tam zůstala. Že měla kamarádka Tereza H. v kufru drogy, prý dívku šokovalo, údajného vůdce pašeráckého gangu Tárika potkala a nebezpečný jí prý nepřišel. „Na mě působil velmi příjemně. V životě bych do něho neřekla, že se jedná o něco takového, jako drogy,“ svěřila se Expresu. Uvedla dokonce, že s ní Tereza mluvila o jakýchsi svých pletkách s drogovým bossem.

Podle slov mladé dívky prý Tereza nemusela vědět, že v kufru cestou na další focení měla zašitý heroin. „Kufr nebyl její, ten kufr dostala jako fungl nový, zabalený s visačkou,“ řekla serveru Expres. „Opravdu jako když zajdete do obchodu a koupíte si kufr, přesně tak vypadal,“ dodala. Podle toho, co Expresu řekla, si Tereza do něj věci, které jsou prý samy o sobě těžké, naskládala sama a rozhodně ji prý nenapadlo zavazadlo prozkoumávat.

O tom, že focení bylo pravděpodobně jen kamufláž, asi ani jedna z dívek podle slov modelky netušila. „Myslím, že kdyby toto věděla, tak by mi to ani nenabídla, ale nebavila by se o tom se mnou,“ řekla Expresu s tím, že Tereza jí focení sama dohodila. „Terka mě brala de facto jako svoji rodinu,“ doplnila neznámá žena.

To, co Češka vězněná v Pákistánu v současné době říká u soudu a jak se prezentuje, prý není póza. „Já si spíš myslím, že Terezka je na tom psychicky dost špatně a už neví jak dál,“ řekla Expresu. Její neustálý úsměv před veřejností je údajně jen póza. „Tereza je taková, že své city před danými lidmi vůbec nedává najevo,“ uzavřela rozhovor pro Expres dívka, která by podle svých slov podobný nátlak tak daleko od domova nezvládla, další cestu do ciziny by už prý neabsolvovala za žádné peníze.

Tereza H. je uvězněná od v pákistánském Láhauru od začátku roku 2018, kdy ji na zdejším letišti zadrželi celníci s devíti kilogramy heroinu zašitými v jejím cestovním kufru. Mladá Češka už přes rok absolvuje náročná soudní stání, která neberou konce, a do dnešního dne není jasné, zda se vůbec někdy podívá zpět do své domoviny.

 

 

 

11karel11 ( 18. února 2019 11:33 )

Tomu těžko někdo uvěří, že o tom nevěděla. Táhla těžký kufr a ona o tom nevěděla. 9 kg navíc a ona o tom nevěděla. Kdo jezdí do takové země jen tak? Pašeračky a pašeráci. Ať zhnije v pakistánské base. Hodí se stejně jen jako matrace pro bachaře.

la.ma ( 18. února 2019 09:49 )

že by sem chodilo až tolik jejích zákazníků? ta ji musí mít vytahanou

punisherr ( 18. února 2019 07:29 )

jasně že to věděla. si přečti článek z 1.dne,kdy ji chytli... její 1.reakce na to, když začali celníci vydávat z jejího kufru heroin byla:"jezismarja, on mě zabije!".. tak co? nevěděla?

alter012 ( 18. února 2019 04:32 )

Dostala "nový " kufor ktorý ani nedokázala zdvihnúť / 15 kg má niekedy aj plný / a vôbec jej nič "signálka" v hlave nehlásila ?

alter012 ( 18. února 2019 04:30 )

10-15 by dostala keby začala spievať a poudávala aj vlastných rodičov ! Ale ke´d začne spievať je pobyt v base sa skráti na týždne , ak nie na dni .....v sprche ju podrežú ako ovcu .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání