Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zoufalá Andrea hledá nemocného syna už půl roku: Petr prý odjel stopem do Prahy

Autor: dce - 
3. ledna 2019
13:49

Už od července hledá Andrea ze Slovenska svého nemocného syna Petra (28). Ten jako by se do země propadl – kamarádi ho viděli naposledy v Bratislavě, od té doby od něj nepřišla jediná zpráva. Andree se nyní ale ozval muž, který prý Petra vezl do Prahy. Neviděli jste ho?

Petra Mesároše viděli jeho kamarádi naposledy v Bratislavě na Trnavském Mýtě. Vzhledem k tomu, že žil několik měsíců v Banské Bystrici, ptali se ho, co tam dělá a kam míří. Tvrdil, že jede domů, do Lamače. Ale tam nikdy nedorazil...

To bylo 17. července, od té doby o něm jeho maminka Andrea nemá jedinou zprávu. „Proč by jel do Bratislavy a ne tam, kam by chtěl jít. Proč by jel na Trnavské Mýto a řekl kamarádům, že už jde domů. Není možné, aby ho nikdo půl roku z jeho známých neviděl. Pokud by se pohyboval v Bratislavě nebo okolí,“ řekla zoufalá Andrea televizi JOJ.

Právě proto se domnívá, že její syn odjel pryč ze Slovenska. A to jí potvrdil i muž, který se jí ozval po medializaci případu. Petra prý vezl stopem do Prahy, jak Andrea napsala Blesku. Petr je kuchař a je možné, že je u nás někde zaměstnaný.

Problémem ovšem je, že trpí schizofrenií. „Petr má těžké schizofrenní epizody už asi pět let. Má halucinace, má těžké paranoidní stavy, každého podezřívá, že mu chce velmi ublížit. Má velký strach,“ vysvětluje Andrea.

Vše navíc nasvědčuje tomu, že Petr měl jednu ze svých epizod i v době, kdy zmizel. „Jelikož Petr řidiči vyprávěl velmi bizarní příběh, předpokládám, že byl a stále je ve schizofrenní epizodě.“

Andrea chce v nejbližších dnech svého syna v Praze hledat na vlastní pěst. Pokud jste ho viděli nebo o něm máte jakékoliv informace, můžete jí zavolat na telefonní číslo: +421940715994.

petrw ( 17. ledna 2019 16:57 )

kdoví kde je hlavne aby nekoho nezabil ne.rad!

dvorece ( 3. ledna 2019 22:40 )

A měli by ho hlavně hledat jako velmi nebezpečného mezi lidmi...

dvorece ( 3. ledna 2019 22:24 )

Víte vůbec, co je schizofrenie, zvláště když ten člověk nebere léky a patrně je při záchvatech agresivní ? Je tedy docela možné, že někoho napadl, protože v něm viděl nepřítele a ten člověk myslel, že je zdravý a mohl ho i zabít strachem, protože schizofrenici při ataku mají velkou sílu. A jde jim zuřivostí až pěna od ust. Také je možné, že je někde v Bohnicích... Realitu si neuvědomuje, co se týče matky.

Tamara123 ( 3. ledna 2019 17:02 )

Pokud je v pohodě a někde si užívá nebo žije, pak je to ovšem hajzl první třídy, pokud nedá své matce na vědomí kde je a jak se má. Pokud to tak není, tak pardon. Přece každá normální matka má strach o své dítě, ať je snad jakékoli a bez ohledu na věk . . .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání