Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Milenka amerického „Neffa Nováka“: Týden před vraždou hledala svatební šaty

Autor: shp - 
1. prosince 2018
18:17

I když byl už „americký Neff Novák“ Chris Watts (33) odsouzen za vraždu manželky Shannan (†34) a dcerek Celeste (†4) a Belle (†3) na doživotí, na povrch vyplouvají stále nové a šokující informace o případu. Objeveno bylo video, na kterém zavražděná žena svému muži říká, že je těhotná. Policie také zjistila, že si Wattsova milenka googlovala svatební šaty a informace o análním sexu.

Vypadá to, že žena, která měla s Wattsem poměr, si byla pořádně jistá, že opustí svou manželku, kterou zabil i s dcerami v srpnu. Policie se svolením Nichol Kessinger prohledala její mobilní telefon a z toho, co našla, běhá mráz po zádech. Týden před vraždami hledala celé dvě hodiny na internetu svatební šaty.

Den před vyvražděním Wattsovy rodiny věnovala 45 minut svého života googlováním informací o análním sexu. Zřejmě jde o Wattsovu libůstku. V mobilu byly také objeveny společné fotky Kessinger s Wattsem z výletu, který podnikli v červenci. Je mezi nimi i snímek Kessinger pouze v plavkách ve vyzývavé póze před zrcadlem, který pořídil právě Watts.

Watts údajně kromě poměru s Kessinger, která byla jeho kolegyní z práce, udržoval i vztah s gay gigolem. Případ Wattse až děsivě připomíná vraždu Ireny Neffové (†28). Dceru českého spisovatele v roce 2008 zabil manžel Robert Neff Novák, který nejdříve tvrdil, že se jeho žena ztratila a předstíral, že po ní pátrá. Po dvou týdnech se k činu doznal.

Stejně se po zabití ženy a dcer zachoval i Chris Watts. Vrah v médiích předstíral zdrceného a prosil ženu, aby se k němu vrátila domů, i když moc dobře věděl, že ji zakopal do mělkého hrobu nedaleko své práce. Mrtvolky dcerek naložil Watts do barelu s ropou.

petrw ( 2. prosince 2018 06:34 )

no a co zetak jeho byl a je vrah ... ja je nelituji dcerunka za to mohla mela se odneho davno vzdalit prachy na to mela a cmarat o jejím tyrani ze života..

Monikay ( 1. prosince 2018 20:04 )

myslím že pan Neff Novák bude radši zticha

majojo ( 1. prosince 2018 19:57 )

Být rodinou pana Neffa, velice důrazně se proti takovémuto označení ohradím. Případy mají jen máloco společného: Vraždu a následné mlžení vraha. Chápu sice bulvár, že z něčeho žít musí, a dost dobře, ale i vymýšlet si přezídvky se dá inteligentně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání