Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Americký „Neff Novák“: Nejsem zrůda, nikdo mi nerozumí!

Autor: chal - 
27. září 2018
20:23

Chris Watts (33) obviněný z vraždy manželky (†34) a dvou dětí se teprve v  posledních dnech dozvěděl, že jeho případ sleduje celý svět. Zdroj z vrahova okolí tvrdí, že se Watts necítí jako monstrum, a myslí si, že mu nikdo nerozumí.

Watts letos v srpnu pravděpodobně vyvraždil celou svoji rodinu - těhotnou ženu Shanann a dcery Bellu (†4) a Celeste (†3). Prvních několik dní pro média hrál roli zoufalého otce, který prosí ženu, aby se s dětmi vrátila domů. Až pak se na policii přiznal, že jejich těla schoval do barelů s ropou.

Watts tvrdí, že Shanann uškrtil v návalu vzteku, protože krátce předtím zabila jejich dcery. Jenže této verzi nic nenapovídá a jediným vrahem je podle všeho on.

Vrahovy aktuální pocity popsal pro magazín People zdroj z jeho okolí: „Nevěděl, že ten případ sleduje celý svět. Štve ho to. Prý mu nikdo nerozumí a nikdo neví, co se stalo. Myslí si, že kdyby mu lidé porozuměli, uvědomili by si, že žádná zrůda není.“

Od ostatních vězňů a dozorců se ale měl dozvědět o globálním zájmu o případ, což ho nepříjemně překvapilo. Watts je pod zvýšeným dohledem, panují totiž obavy, že by mohl spáchat sebevraždu.

Video: Deset let od vraždy Ireny Neffové

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání