Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na některé věci už nemám trpělivost: Zdravotní sestra Šárka se oběsila na rozhledně na Opavsku

Na některé věci už nemám trpělivost: Zdravotní sestra Šárka se oběsila na rozhledně na Opavsku
Na některé věci už nemám trpělivost: Zdravotní sestra Šárka se oběsila na rozhledně na Opavsku  (Autor: Facebook, ichradec.cz)
Autor: dce - 
24. října 2018
05:02

Emotivní příspěvek sdílela na Facebooku mladá maminka Šárka G. (†33) jen pár hodin před smrtí. Její tělo našel na rozhledně na Opavsku náhodný kolemjdoucí. Zdravotní sestra se podle všeho oběsila na psím vodítku.

Tělo mladé ženy našel náhodný kolemjdoucí v pondělí 15. října před půl druhou odpoledne na rozhledně Šance u Jakubčovic. „Visela na zábradlí v nejvyšším patře rozhledny. Na místo byla dokonce povolána letecká služba. Koroner ale určil smrt udušením z uškrcení a stanovil přibližný čas úmrtí už kolem poledne,“ řekl deníku Region Opavsko policejní mluvčí René Černohorský. „Nebylo zjištěno cizí zavinění. Případ se vyšetřuje jako sebevražda a její důvody jsou předmětem dalšího šetření. Nařízena byla soudní pitva a s ohledem na pozůstalé nebude policie nyní zveřejňovat bližší informace," dodal.

Mrtvou ženou byla podle všeho mladá maminka Šárka G. (†33), která pracovala jako zdravotní sestra ve Vršovicích u Opavy. Kousek od rozhledny stálo i její auto, kterým na místo přijela.

Pouhých pár hodin před smrtí navíc na Facebooku sdílela emotivní citát herečky Meryl Streep. „Na některé věci už nemám trpělivost. Ne proto, že bych se stala arogantní, ale proto, že jsem ve svém životě dosáhla bodu, kdy nechci ztrácet čas věcmi, které mě popuzují nebo zraňují. Nemám pochopení pro cynismus, nepřiměřenou kritiku a agresivní požadavky všeho druhu. Ztratila jsem zájem dělat radost lidem, kterým na mě nezáleží, milovat lidi, kteří mě nemilují, a usmívat se na ty, kteří se na mě neusmívají."

Podle místních by motivem smrti mladé maminky mohly být problémy v soukromí a domácí násilí...

sharp ( 24. října 2018 23:51 )

Já netvrdím, že lidé ve fabrikách nemusí snášet nálady spolupracovníků a buzeraci nadřízených. V článku se píše, že paní byla zdravotní sestra, tak si umím představit, co prožívala. Pokud jste někdy v nemocnici byl nebo tam někoho měl, potom si to umíte představit. Také je rozdíl, na kterém oddělení se nacházíte a o kterou věkovou skupinu se staráte.

Monikay ( 24. října 2018 17:09 )

je mi líto dětí co zůstaly bez maminky. pokud byl otec agresor, tak navíc jsou v ohrožení

IngKecner ( 24. října 2018 14:01 )

vysněný kapitalismus žádný nebylů, tzedy ne většinovou společnsotí. Top nikdo v devadesátém ani nevyslovoval a za d Dubčeka se taky mluviálo je o socialismu s lidfskou tváří. Nastala maipulace, nakonec stejně jako v době komunismu. Nadprůměrně inteligentních je menšina a proto to jede z všechno lze. Tedy lze jen doporučit více číst o hsitorii, ne mnanipulativní díla a nesledovat manipulativní filmy ale tvořit si vždy vlastní názor. Je to náročné ale za vymývání mozku nekvlitnímu seriály se vždy jednou zaplatí.

jasnovidec01 ( 24. října 2018 13:21 )

Myslíte, že kapitalismus je v naší republice ???tak podle vás to zavinil režim,nebo nějaké její utrpení.....nenechala dopis na rozloučenou tak jsou to jen samé dohady.

luklovah ( 24. října 2018 12:49 )

Sores to nemá s kapitalismem nic společného a za socialismu je měli měli nejvyšší počet sebevražd v Evropě. A Sharp myslíte že lidé ve fabrikách nemusí snášet nálady spolupracovníků a buzeraci svých nadřízených.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání