Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nasával tatínek, maminka i babička: Policisté odebírali dítě opilé rodince

Nasával tatínek, maminka i babička: Policisté odebírali dítě opilé rodince
Nasával tatínek, maminka i babička: Policisté odebírali dítě opilé rodince  (Autor: Městská policie Zlín)
Autor: dce - 
7. října 2015
16:13

Naprosto neskutečný případ se odehrál ve Zlíně v pondělí večer. Pořádně opilou ženu s dítětem zde městské policii nahlásili kolemjdoucí. Nakonec strážníci zjistili, že pod parou je i otec a matka dítěte. Došlo na silná slova, praní s policisty a obnažování. Rok a půl staré dítě nakonec skončilo na sociálce a rodinka za mřížemi.

Krátce po osmé večer v pondělí obdrželi městští policisté hlášení o silně opilé ženě v podniku s rychlým občerstvením. U sebe měla mít batole, které divže neupustila, když se motala kolem. 

Dotyčná měla nejprve ležet i s dítětem v mezidveřním prostoru podniku, kde s ním měla zacházet takovým způsobem, že jí málem upadlo na zem,“ uvedl zástupce ředitele městské policie Zlín Pavel Janík.

Na místo vyrazila hlídka, která ovšem ženu nedokázala najít. Po chvíli pátrání k nim přišly dvě dívky, které jim předaly asi 1,5leté dítě, které jim zanechala opilá žena. Zanedlouho strážníky kontaktoval oznamovatel s informacemi o poloze opilé paní.

Dotyčná v důsledku podnapilosti komunikovala s největšími obtížemi, nedokázala kontrolovat své chování, ale nakonec se jí podařilo nalézt alespoň doklad totožnosti. Hlídka MP Zlín tak zjistila, že se jedná o 41letou ženu z České Třebové, která byla babičkou malého chlapce,“ prohlásil Janík.

Na místo tou dobou dorazili i rodiče batolete a i oni byli pod parou. „Namísto toho se strážníci dozvěděli od mladého tatínka, že by se mu měli postavit osobně, aby se konečně dozvěděli, kdo je tady ten největší chlap,“ pokračoval Janík.

Dvaadvacetiletý tatínek policistům začal nadávat a vyhrožovat. Nakonec je také napadl. Policisté ho bez problémů zpacifikovali. „Mladý muž se tak ocitnul na zemi s pouty na rukou, což muselo být pro největšího chlapa jistě trochu zklamáním,“ vysvětloval zlínský strážník.

Vzápětí se o další zábavu postarala jedenačtyřicetiletá babička, která našla nejlepší způsob útoku. Přímo na místě se totiž začala obnažovat, a tak se nejen strážníkům, ale i kolemjdoucím mohl naskytnout pohled na intimní partie jejího alkoholem znaveného těla,“ uvedl Pavel Janík.

Po orientační zkoušce na alkohol v dechu strážníci zjistili, že babičce koluje v těle 2,2 promile alkoholu, mladé matce 1,8 a otci 1,7 promile. „Nezletilého chlapce si převzala pracovnice orgánu sociálně-právní ochrany dětí, která jej převezla k umístění do dětského centra (dříve dětský domov). Agresivního muže převezla hlídka MP Zlín k bezpečnému vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži. Obnažující se babičku pak zajistila hlídka Policie ČR do policejní cely,“ doplnil Janík.

fotrpjotr ( 8. října 2015 03:19 )

Když vidí Kalouska,tak se není čemu divit.

naidka ( 7. října 2015 20:26 )

Tipni - schválně....

naidka ( 7. října 2015 20:23 )

Ta vaše 41-letá babka je fakt hustá, Aranko, máte v rodině víc takových kousků?

majojo ( 7. října 2015 19:35 )

Ten právník - nebude to spíš právnička? Salámová nebo Rejžáková? A ještě bych podala žalobu na policii, že jí unikly kompromitující fotografie. To se přece nedělá ani za ty prachy, co jim Líba nabídne. Ovšem kurhrva dává, kuhrva bere.

majojo ( 7. října 2015 19:32 )

Mohla: Nic se jim nestane.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání