Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražda v herně: Lupič ubodal barmanku!

Na místě vraždy vietnamské barmanky v herně v Táboře se shromáždili její krajané.
Na místě vraždy vietnamské barmanky v herně v Táboře se shromáždili její krajané.  (Autor: Blesk - Vlaďka Hradská)
Autor: hra - 
1. dubna 2011
08:55

V nonstop herně nedaleko autobusového nádraží v Táboře vraždil ve dvě hodiny v noci násilník. Bodl vietnamskou barmanku (36) do hrudníku. Žena na místě zemřela, ani přivolaní zdravotníci už jí nemohli pomoci. Útočník měl podle zjištění Blesku ukrást peníze z hracích automatů a zmizet. Policisté ho na základě popisu svědka dopadli dvě hodiny po vraždě. Bylo to jen pár set metrů od místa tragédie.

„Muž byl v době napadení barmanky opilý. Vše nasvědčuje tomu, že přišel do baru loupit. Jasno bude ale až po výslechu. Zatím střízliví v cele,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická.

Neštěstí se odehrálo v nevelkém baru plném hracích automatů, který si před třemi lety pronajali vietnamští obchodníci. Ti se také brzy ráno před podnikem shromáždili. Událost jimi dost otřásla. Podle dostupných informací je útočník ukrajinské národnosti. Hrozí mu až 18 let za mřížemi. Pokud by se ukázalo, že svůj útok plánoval, mohl by dostat i dvacetiletý trest.

siroky11 ( 1. dubna 2011 09:33 )

To by u nás bylo "bezrukých". Hlavně ve vládě a parlamentu. Soudce by se optal, "kterou rukou jsi ukradl peníze?" - a mlask . Tak by to mělo být!!!

cocococo ( 1. dubna 2011 09:27 )

kde taky vladnou ne-gri,ale v uniformach,jsou neg-ersky soudy jednoduchy.Soudce se ho zepta: Ukaz ruku kterou jsi drzel zbran!!!A bim,kat mu ji hned u soudu usekne macetou.Bez odvolani.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání