Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Za vraždu bordelmamá dostala prostitutka 13,5 let

Autor: Vlaďka Hradská, apk - 
30. března 2011
16:52

Chcípni! Řekla prý, když bodala. Třináct a půl roku neuvidí svoji dcerku Ivana H (24). Mladou ženu poslal českobudějovický krajský soud do vězení za to, že po hádce bodla provozní v nočním podniku nožem do hrudníku. Těžce zraněná majitelka klubu později v nemocnici zemřela.

Předsedovi senátu Danielu Prouzovi stačil k projednání případu včetně výslechu svědků, znalců a závěrečných řečí jediný den. „Ve vašem případě není vše ztraceno. Podle znaleckých posudků máte naději na resocializaci,“ zdůvodnil výši rozsudku. Ženě totiž hrozilo až 18 let za mřížemi.

K vraždě došlo 16. září v nočním podniku v Jindřichově Hradci. Ivana H. (24), která se svojí dcerkou Sárou (3) v nevěstinci žila, pracovala jako společnice. Když se ji majitelka klubu rozhodla vyhodit, obě se pohádaly a popraly. Na první pohled subtilní žena, vysoká jen 152 cm a vážící sotva 45 kg, se pak až neuvěřitelně rozběsnila. Posilněná alkoholem zcela zničila zařízení bytu, který užívala.

Rozbila televizi i okna a dveře skříní. Pak seběhla o patro níž a dlouhým kuchyňským nožem bodla majitelku klubu. „Měla jsem černo před očima. Ale nechtěla jsem ji zabít, jen ublížit,“ vysvětlovala soudu Hrabcová. Zaměstnankyně klubu to ale viděly jinak. „Přiběhla ze zadu, křičela chcípni a bodla majitelku, která seděla v křesle. Pak utekla,“ popsaly svědkyně. Rozsudek není pravomocný, státní zástupce si ponechal lhůtu na odvolání.

djaba ( 31. března 2011 21:36 )

No , všichni víme , jakou sodu dostávají holky ,když pasáka neposlouchají .Ta ,,ubohá" provozní dávala kuřivo taky a ještě k tomu holkám nedávala peníze .Tak není divu , že to jedna nevydržela.Kdyby však řekla vše ,má dítě a víme jak by to dopadlo.

manolla1 ( 30. března 2011 22:26 )

!

manolla1 ( 30. března 2011 22:25 )

tak to je nářez! Kdo s čím zachází.... .... s tím také schází ! Jj. OSUD !

garumna ( 30. března 2011 19:18 )

Ale ta zabita nebyla prostitutka, byla provozni. Pochazim z JH a ten podnik je ve velkem baraku, pricemz dole je hospoda , za ni sal, kde se poradaji rockove koncerty a nahotre bordel, ktery je od hospody a salu oddelen, takze jdete-li na jedno, nebo na koncert, ani *** nezahlednete, do bordelu se ani pres hospodu ani pres sal nechodi. Ta pani delala provozni celemu podniku, tedy i hospode a salu, ne pouze bordelu.

wrunx ( 30. března 2011 19:07 )

co říká služební řád o úpravě vlasů policistek ve službě?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání