Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Záhadné vraždy v New Yorku: 8 těl na pláži!

Autor: ČTK, shp, koj - 
6. dubna 2011
11:40

Nad New Yorkem se vznáší strach. Na pláži nedaleko Long Islandu našla policie tři mrtvá těla. Už dříve byly ve stejné oblasti nalezeny pozůstatky dalších pěti zabitých žen. Policie se tak domnívá, že v oblasti zabíjí sériový vrah. Přesto ale nemá žádného podezřelého...

Loni v prosinci nedaleko od pláže zvané Oak Beach objevili policisté čtyři mrtvé ženy. Amber Lynn Costello (†27), Megan Waterman (†22), Maureen Brainard-Barnes (†25) i Melissa Barthelemy (†24) pracovaly jako prostitutky.

Všechny společnice se na internetovém inzertním serveru Craigslist dohodly na schůzce s klientem, z ní se ale nevrátily a bylo po nich vyhlášeno pátrání. Jejich identifikace zabrala specialistům měsíc. Použita byla DNA a zubní vzorky. Před týdnem bylo na pláži objeveno tělo, které zatím nebylo identifikováno. Těla čtyř mrtvých žen byla nalezena při pátrání po dosud nezvěstné Shannan Gilbert (24), která se také živila jako společnice.

Klient, se kterým se měla Gilbert sejít, podle policie není do zmizení zapletený. Nejděsivější je, že policie tak nemá stále podezřelého.

zaviracispendlik ( 6. dubna 2011 15:23 )

na plážích řádí čistič

anelam ( 6. dubna 2011 14:29 )

ty filmy-nedávno bylo o prostitutce-podle pravdivého příběhu ,jak zas likvidovala chlapy,kteří si ji najali....takže prostitutka asi někoho nakazila-AIDS a on se teď mstí-jen ho nechte běhat,moc života mu asi nezbývá Trochu se to aspoň pročistí od céééélebrit

Zobrazit celou diskusi